23 Ocak 2016 Cumartesi

The Enfield Haunting














The Enfield Haunting, 2015 yapımı korku drama dalında bir mini dizi. Üç bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama 45 dakika. American Horror Story'i ilk sezonundan sonra tembellik edip izleyemediğim için, The Enfield Haunting ile günah çıkarmaya karar verdim. İyi de ettim, dizi oldukça sağlam.

Küçük Janet ve Maurice'in yollarının kesişmesi ile başlayan hikaye, kötü ruhun Janet'ı ve evi terk etmesine kadar devam ediyor. Altını çizmek istediğim konu ise Janet'ı canlandıran Eleanor Worthington-Cox adlı genç yetenek. Hermione Grangervari uzun ve çalı süpürgesi saçları, muhteşem mimikleri ve oyunculuk yeteneği ile kendisi tam bir star. İlerleyen yıllarda bu küçük kızı pek çok televizyon ve sinema projesinde göreceğimize adım gibi eminim. 

The Enfield Haunting, üç bölümlük içeriği ile, özlem duyduğunuz korku drama ihtiyacınızı giderecek başarılı bir yapım. Hazır her yer kar boran iken kaçırmayın derim. 

5 yorum:

boleyn boy dedi ki...

Buna kesinlikle bakınmam gerek ilgimi cidden çekti.

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

amerikan horror story son sezona geldim her sezon değişik bir olay filan değişik bir dizi. sanki sonradan korkudan çıktı da başka bişey oldu. bunu da merak ettim.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Boleyn boyen ;)
Tavsiye ederim :)

Bu saatte nerden geldiyse ;)
Ne kadar güzel, son sezona kadar gelebilmişsin. Ben tembellikten devam edemedim. Lady Gagalı bölümleri de ayrı bir merak ediyorum.

boleyn boy dedi ki...

Beyaz Çiklet :)))

Lady Gaga olmasaydı o dizi pertti ben size diyim :p

Beyaz Çiklet dedi ki...

Boleyn boyen ;)

Gaga ulalala gaga ulalala. Bari sadece onun olduğu sezonu izleyeyim :D