10 Şubat 2016 Çarşamba

Kareli Battaniyeli Günler

Şu sıralar hasta ve yalnızım. Annem belirli aralıklar ile yatılı olarak şehir dışında fizik tedavi görüyor. Zamanı gelmişti, onu götürdüm işlemlerini tamamladım ve döndüm derken ben de hasta oldum. Sömestr tatilinde Bandırma'ya gitmiştim, arkadaşlarımı ziyarete. Epey güzel vakit geçirdim orada. Lakin sahil havası çarptı sanırım. Bir süredir bademcikler şiş, öksürük var, burun şırıl şırıl akıyor. Bir de evde yalnız kalınca kendime yemek bile hazırlayasım gelmiyor. Bütün gün battaniyeye sarılı, elimde kocaman bir bira bardağı dolusu bitki çayı ve bir kitap öylece oturuyorum. Kitap bitiyor film izliyorum film bitiyor kitap okuyorum.

Tam bir bunalım havası. Hasta olunca ve enerjim düşünce çok mutsuz oluyorum. Şu sıralarda da mutsuz mutsuz oturuyorum ve annemin dönmesini dört gözle bekliyorum. Bunalıma girsem hiç çekilmez bir kişi olacakmışım çok belli. Umarım en kısa zamanda eski enerjime kavuşurum. 

9 yorum:

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

geçmiş olsun hadi seninki hastalık hali ben de bi bok olmamasına rağmen bu sıralar pek iyi değilim

Beyaz Çiklet dedi ki...

Bu saatte nerden geldiyse ;)

Hayırdır yahu, neyin var niçin iyi değilsin?

Hero of Darkroom dedi ki...

Tadını çıkar; pollyanna değilim ama her hasta olduğumda sorumluluklardan kurtulduğumu hissederim. Çünkü sağlıklıyken evde çok yatınca insanın içine pis bi pişmanlık düşüyor.
Yine de cümleten geçmiş olsun.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Hero of Darkroom ;)

Teşekkür ederim. Valla doğru söylüyorsun ama, hastalık geçse de eski enerji geri gelse diye de dört gözle bakmıyor değilim.

Ogaybende dedi ki...

Geçmiş olsun.

Beyaz Çiklet dedi ki...

O Gay Ben de ;)

Çok tesekkur ederim :)

Beyaz Çiklet dedi ki...

O Gay Ben de ;)

Çok tesekkur ederim :)

Bu saatte nerden geldiyse dedi ki...

psikolojik olarak sanırım malum biraz fazla depresifim ve biraz fazlaca reddedilmiş olabilirim :( ayrıca yalnız da hissediyorum
sayayım mı daha

Beyaz Çiklet dedi ki...

Bu saatte nerden geldiyse ;)

Aman yok sayma, zaten hastayım içim karardı yemin ediyorum yapma kendine böyle. Bu moda hiç girme :(