25 Kasım 2019 Pazartesi

Gönül İşleri II

Ne yazık ki bir gönül işleri macerasının daha sonuna geldik. Olmadı, olamadı. Hislerim kuvvetli gelmedi bana. Derinden hissetmeyince de adım atasım gelmiyor, sanırım ben bu işlerde başarılı da değilim. Güzel bir başlangıçtı, çok istekliydi, ama ben aynı isteği bulamıyorum kendimde. Başka birini de sürüncemede bırakıp üzmek zaten en son isteyeceğim şey, bu şekilde bitmesine karar verdim. 

Ben en iyisi kitaplarıma geri döneyim. Bu kışı da elime yüzüme bulaştırmadan, bu işlere de girişmeden bitireyim. Kar yağar, ne bileyim battaniyeme sarınırım, kitaplarımı okur, filmlerimi izler ve kahvemi içerim. Oh, mis.

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Bu işler biraz sabır ister. Zamanla olgunlaşır çetrefilli ilişkiler. Ama içine bir kurt düştüyse başlar vesveseler. En azından vesveseyi yenmiş sayılırsın. Olacaksa adam gibi olsun ve seni mutlu ve huzurlu kılsın. Ian Dallas sonraki adı Abdülkadir Essufi Gariplerin Gitabı'nda "Kalp kalbi bulur3 diyor. Ben ona inanıyorum. Çünkü nasibin neyse o seni buluyor. Sen ed nasibini buluyorsun.

burcu dedi ki...

mutlu aşk yoktur.

Denize Bakan Ev dedi ki...

Bu gönül işlerinde hep bir taraf daha fazla sever, fark ettiniz mi? Eşitlik hiç yoktur. Asıl soru şu; insan çok sevip karşılık bulamadığını mı, yoksa karşıdan yoğun bir sevgi gördüğü ama kendini tam o düzeyde hissetmediği ilişkilerde mi daha mutlu olur? ;)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Profösör, burcu, Denize Bakan Ev ;)

Çok karmaşık işler. Bir de insan bir süre sonra yalnızlığın konforuna alışıyor ve adım atması gerçekten zor oluyor. Bir taraf daha mı çok seviyor bilemiyorum, bana öyle karmaşık geliyor ki herhangi bir cevap veremiyorum artık bu konuda :)