9 Şubat 2012 Perşembe

Öfke


Annem hastalandı dün,grip olmuş.Havalar çok soğuk ve sobalı evlerde oturma odanız hariç kışın donduğunuz için hasta olmak çok kolay.Soba ile materyalizm arasında bağlantı kurmayacağım.Bugün kahvaltı ile akşam yemeğini ben hazırladım.Kovaya yumurta kömürleri ben doldurup sobanın içine attım.(Şöyle de bir kapışmaca var soba kullanan komuşlar arasında : Aaa,şekerim sen hala parça kömür mü alıyorsun herkes yumurta kömür kullanıyor.Çok rahat sen de dene.) İlginç insanlar var,zeitgeist,kapitalizm ve sömürü derken insanlar cidden kömür karasına bulandılar.Etraftan aydınlık mı görünüyor yoksa her şey ?

Gökçe'nin yeni albümünü beğendim.İlk çıktığından beri takip ederim kendisini,şarkı sözlerini çok anlamlı bulmasam da dinliyorum.Zira insan bazen hayatında anlam aramaktan vaz geçiyor.Hatta ülkemizde,hayatında anlam aramayan insan sayısı tespit edilse bence epey yüksek bir sonuç çıkar ortaya.

Şifalı bitkiler kitabı okuyorum bu aralar.Sebebini bilmiyorum,kitaplığımda buldum.Turp uyku için birebir diyordu,doğru mudur bilmem ama turp severim.

Tatil boyunca ince belli dört kitap okudum ve birçok film izledim.İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum tatilimi.

İşte kıçı kırık umutlarım vardı,onları da zaman içime göçertti.Bazen cidden neden hayattayım ki diyorum,bir site keşfettim onu okudukça da iyice din ile ilgili düşüncelerim çelişmeye başladı.

Bence en iyisi kendi bedenime ait bir din yaratmak,belki de böylece öfke azalır.


3 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

annene çok geçmiş olsun:/

alternatif tıp candır..sobalı ev(burda kalp işareti yapmak isterdim ama bitek feysbukta oluyo) çok özledim o sıcak ortamı,doğal gaz korkunç samimiyetsiz..merkezi sistemden bahsetmiyorum bile!

kıçı kırık umutlar en güzeli,dickens büyük umutlar'ı yazdı da ne oldu sonunda herkes boyunun ölçüsünü aldı

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.eamer ;)

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.Sobalı ev samimi güzel de çok zor be,yani uğraşması gerçekten çok zor.Umut konusunda hiç böyle düşünmemiştim.Cidden ha,bence de en güzeli kıçı kırık umutlar.Blog ismi gibi oldu :D

O Gay; Ben de... dedi ki...

halen sobalı evlere onlarca can veriyor bu ülke ://