24 Şubat 2012 Cuma

Birinci Çoğul Şahıs


Biraz daha derine,derinlik sarhoşluğu olmalı adı bu durumun.İçimin de ötesinde,ete işleyen bir koku.Biraz da ekmeğe,ekmeğimize.İnsanoğlu hıçkırıklara boğulduğunda bir şişe şarap olmalı yanında,mevsim salatası bir bahar akşamında.Belki sıcak bir yel,yüze dokunan sıcacık bir el.Tüm istediğim bu birkaç cümleden ibaret.Benim de hayat tanımım pardon yaşama amacım sadece bunlar,demeye getirmek.

Kings Of Leon dinlerim ben uzun zamandır,"Pyro" pek bir güzeldir.

İstanbul nasıl dersen,kalabalık derim.Yarın kursum var ardından Ece Temelkuran'ın imza gününe gideceğim.Çok kitabım olsun isterim yaşlılığımda,tozlansınlar ben de sileyim.


!F İstanbul bile geldi geçiyor,pahalı olması nedeniyle sadece bir filmle.Zenne'yi ise izlemiş olmaktan dolayı mutluyum ya da bu bir esinti sadece.Kırmızı şarap tadında,sarstı geçti.Damağımda dilimde acı tadı,halbuki sadece adı vardı.Beni terk etmeden önce ise soyadı.

Toplu taşımalar beni çok etkiliyor,insan gözlemlemenin en iyi yeri.Aslında mekan değiştirmek iyi gelmiyor bana,düzene alışığım.Hoş,neye alışırsak alışalım bir gün değişmek zorundayız.Gitmek zorundayız.

Düşüncelerimi ise birinci çoğul şahısa yüklemek konusunda ustayım.

Tıpkı onlar gibi,"beni"gizlemenin en güzel yolu.

Hiç yorum yok: