31 Ocak 2012 Salı

Nokta


Yine İstanbul'da geçirdiğim bir haftasonu ve eve dönüş.Bu cümleyi bir yerlerden hatırlıyorum sanki.Yok onun dışında ne anlatsam diyorum acaba.Çok güzel birini ağırladık evimizde,keşke hep gelse.

Buralarda da kar var,az da olsa var evet.Kar tatiline çıkmak isterdim İskandinav ülkelerinin birinde,belki bir gün.Haydarpaşa'nın seferlerini iptal etmesi en çok beni etkiledi,devlet kurumları hakkında çok acımasız nidalarım var,bana kalsın en iyisi.

İzlediğim dizinin de etkisiyle İngiliz Kralı 8.Henry hakkında okumalar yapmaya başladım,adam fena.Şimdi de Thomas More'un Ütopyası'nı okuyorum.Bundan önce de Muazzez İlmiye Çığ'ın Sümerli Ludingirra adlı enfes kitabını okudum ve gerçekten çok beğendim ayrıca çok tatlı bir kadın kendisi.Nacizhane iltifatlarım olsun buradan.

Adam Lambert bir şarkı yapmış yeme de yanında yat,Better Than I Know Myself.

Bence çok sinsi insanlar var,bu dünyada dört kat ev çıktın da ne oldu iki katını az çıksaydın sefa içinde sevdiklerine yaşasaydın.Zenginliğiniz de malınız da sizin olsun.

Sevgisizlik kötü şey velhasıl,bir mumdur iki mumdur derken elindeki tüm mumları yakan ve zifiri karanlıkta seyrüsefere çıkan çıkını az bir sürü insan var.
Sevgiye de hazırlıksız yakalanmak kötüdür,derim hep ben.


Nokta olmaktansa üç nokta olmayı tercih ederdim maksat,sonum gelmesin.


2 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

haydarpaşa haberini okuyodum ben de şimdi oranın atmosferini yaşadım bu yüzden seviniyorum ama hiç treni tecrübe etme şansım olmadı:'(

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.eamer ;)

Radikal'de bugün Şenay Aydemir güzel bir yazı yazmış,maalesef Haydarpaşa'yı da kaybettik,oysa ne kadar çok buluşup hasret gidermişliğimiz var kendisi ile,otobüslerden ve otobüs garlarından nefret ettiğim kadar aşığım Haydarpaşa'ya.