18 Eylül 2009 Cuma

Son 7 Günüm

Gidiyorum sanırım,evet öyle galiba.Bir haftam kaldı ve ben hala kendimdeyim.Farklı ve uzak bir yaşama gidiyorum.Ne kadar canlı ve hararetli o kadarını ememiyorum şuan içime.Ama bir sünger gibi ya da sudan çıkmış taze bir balık gibi dönmek istemiyorum buraya.Yok,ben öyle üniversiteye gidip sapıtan tiplerden olmam herhalde.Klasik ve beyefendi geldim öyle de gideceğim eminim.Aslında nasıl insanlarla karşılaşacağım çok umurumda fakat ben bunu önemsiz hala getiriyorum.Etrafımdaki insanları hep seçtim.Sadece kafama göre bir şahısla münasebet kurayım gerisi toz pembe yaşasın hayatı,önemli değil.Karga tulumba,özgür takılan şehirli çocuklar gibi değilimdir ben.Kasaba çocuğuyum gayet sakinim,sessizim,ortam olmadığı zaman içime kapanığım,konuşmam.Tanımadığım insanların yanından aşüfte kahkahalar atmaksa asla bana göre değil zaten.Herkes kendi tozunu yutsun.Bir daha denemek lazım sanırsam hayatı,beni umursamayan geçmişime inat bir adım atmak gerekli.Kendimce sebeplerim var,kimse bilmesin zaten bu sebepleri.Her durakta alışveriş yapmak hiç huyum değildir.Suyum olduğu da söylenemez.

Gezmeyeceğim yırtık kotlarla dışarıda,yırtık bir hayatta istemiyorum zaten.Kontrolcüyüm ve geleceğimi planlamak gibi saçma şeylerle uğraşıyorum.Neyse at bakalım zarlarını hayat,tavlaya hazırım;)

9 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Siyasi olaylara karışmadığın sürece başın ağrımaz beyaz çiklet. :)Güle güle git.

Sevgi çiçeği dedi ki...

Haklısın can dostum az kaldı valla.Gidiyoruz aşina olduğumuz hayattan,başka bir aleme.Hadi hayırlısı olsun ne diyeyim.Etliye sütlüye karışmayan yurdum insanlarıyızdır biz zaten.Biz yine kendi dünyamızda debelenip dururuz.Başkaları ne yaparsa yapsın.Nasipse inşallah yazları da yurdumuzun her karışını daha iyi tanıyacağız.Sen,ben ve Nazi...

Beyaz Çiklet dedi ki...

İçimden Geldiği Gibi;)

Tamam,karışmam zaten.Teşekkür ederim;)

Sevgi Çiçeği;)

Beklesin bizi güzel bir hayat;)

Ulfet Sahin dedi ki...

Sevgili Çikletciğim,

Gittin mi anlayamadım ben halen:)
Henüz yeni ayıkıyorum sanırım...

Ama iyi yolculuklar ve aa ne demek yırtık kotlarla gezmeyeceğim:)

Gez gez, ama yırtıklık senin yüreğinde olmasın tatlı kardeşim:)

MOMOL dedi ki...

çiklet aydına geliyor çiklet aydına geliyor :)

hadi bakalım az bir vakit kalmış, umarım herşey beklediğin, hayal ettiğin gibi olur :D

The SummerSon dedi ki...

Arkadaşlarını kişiler kendileri belirler ve zaten kafaları uyuşmayan insanlar arkadaş olamaz :) O yüzden senin de kendin gibi aklı başında kişilerle arkadaşlık kuracağını düşünüyorum. Tabii ki dikkatli olmakta fayda var ;)

glaskas dedi ki...

çiklet, perşembe mi açılıyor üniversiten? burdan onu çkardım da :))

ne güzel aslında sen eminsin kendinden, diğer insanları yok sayabiliyorsun, kendi dünyanda huzurlu bir şekilde yaşayabiliyorsun. ben bunu sanırım kendime çok takıyorum, yeni insanlar... sanki hepsi hayatımda söz hakkı olacakmış gibi, ne tuhaf...

aslında haklısın da, biz istemediğimiz sürece kimse dahil olamaz hayatımıza. hem yalnızlıkta nesi ki? yeni başlayan onca insan arasından kendimize göre birini bulamayacak mıyız sanki? artık dert etmemeye karar verdim olacakları, zaten yaşayıp görmeyecek miyiz.. :)

sanırım daha da konuşuruz ama her ihtimale karşı şimdiden hayırlı yolculuklar sana ve bittabii iyi bayramlar :))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Glaskas;)

Teşekkür ederim sana da iyi bayramlar.Ben bu Cumartesi günü gidiyorum,daha buradayım.Ayrıca sohbet etmekten de hoşlanırım,ne demek konuşuruz daha tabi;)

mor menekşe dedi ki...

özün değişmesin tabi ama arada birde zincirleri kırmak lazım