19 Temmuz 2017 Çarşamba

Gezmek Zamanı: Didim Altınkum'a Yolculuk

Bugün annemle apar topar bir tatil planı yaptık. Katılacağım bir eğitim vardı lakin iptal oldu. Hal böyle olunca şöyle annemi yazlık bir yerlere götüreyim de birkaç gün denize girelim istedim. 

Bugün birkaç yer baktım, pek tatlı bir yer beğendim. Hadi dedim anneme, hazırlıkları yapalım da gidelim. Otobüs bileti falan derken her şey bir çırpıda halloldu. Aynı zamanda Didim Antik Kenti'ni görecek olmak da beni şimdiden heyecanlandırıyor. Yine bol bol tarih soluyacağız mis gibi. 

Altınkum dönüşü muhakkak detaylı bir yazı kaleme alırım. Belki gitmek ve fikir edinmek isteyenler olabilir. Dönüşümde de öğretmen arkadaşlarımın yanına Trakya'ya gideceğim. Bu yaz benim için epey dolu ve hoş geçiyor. Okullar açılana kadar son bir ayımız kaldı. Değerlendirmek, gezmek vakti. 

2 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

Kesinlikle bekliyorum o yazıyı! Ben de bodrum ve kuşadasına kısacık da olsa uğradım ilk kez; ancak çok tarih dolu bir tatil olamadı malesef imkansızlıklar ve plansızlıklardan yalnızca tarihi sokakları ve çarşıları gezebildim biraz.. denize gelecek olursak mükemmeldi,sizin tatiliniz de çok güzel geçer umarım! Anneler en güzelini en özelini hakediyor herzaman çok iyi düşünmüşsün!

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr. eamer ;)

Çok çok iyi yapmışsın. Bugün son postunu da okudum. Bazen plansız hareket etmek insana çok daha iyi gelebiliyor :) Anneler de tatili hak ediyor öyle değil mi, en çok onlar hak ediyor aslında :)