25 Ocak 2015 Pazar

Çoluk Çocuk



















Tek kelime ile harika bir kitap. Patti ile Robert arasındaki hikayenin her bir satırını ve onların şekillenen hayatlarını kalbim çarparak okudum. Patti ve Robert'ın inandıkları yolda ilerlemeleri, hayattaki tüm zorlukları göze alarak sanat dünyasının içine girmeleri ve gerçekten istedikleri işleri yapabilmeleri oldukça ilham verici. 

Bugün pek çoğumuz olmak istediğimiz yerde değiliz, bize ait olmayan hayatları bize birkaç beden büyük gelen bir kıyafet misali taşıyoruz. Aslında pek çoğumuz istediğimiz yerde olup, kendi hayatlarımı şekillendirebilirdik. İşte Robert ve Patti bu konuda bahanesi olmayan insanlar. Yalnızca yapmak istedikleri ile yola çıkan ve bundan başka tutanacak dalı olmayan iki yetenekli insan.

Ayrıca Robert'ın eşcinselliğini keşfi de, eşcinsel bireylerin aynayı kendilerine tutmaları açısından etkili olabilir. Robert ve Patti'nin hikayesine kitaplığınızda yer verin derim.

2 yorum:

Fibrinojen dedi ki...

Merhaba.
Aslında söze '' Biliyor musun ? '' diye başlamak isterdim çünkü bu blog ile 7 yıllık bir tanışıklığım var ve ona karşı sizli bizli konuşmak tuhaf geliyor.Ama bu kez bir bireye karşı konuşacağım,o yüzden ciddiyet şart.
Biliyor musunuz,ben sizle birlikte okudum liseyi,sizi okuyarak.Aynı yıl mezun olduk,aynı sınava girdik.İkimiz de öğretmen olacağız dedik.Siz bölümünüz itibari ile benden bir yıl önce mezun oldunuz.Tam ben şimdi geleceğimle ne yapacağım dediğim anda işe başlayıp bana umut verdiniz ve şimdi ben de bir öğretmenim.Yarın ilk dersime gireceğim.
Hayat ne tuhaf...

Beyaz Çiklet dedi ki...

Fibrinojen ;)

Şu an tüylerim diken diken oldu, yüreğim de bir tuhaf oldu. Yedi yıldır senden hiç haberim yoktu. Yazarak insanların hayatlarına dokunabilmek benim için çok mutluluk verici ve böyle güzel bir geri dönüt almak beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Umarım sen de mutlusundur şu anki hayatından :))