3 Nisan 2012 Salı

Zamansız Gidiş


Hüzünlü hallerim devam ediyor,çekingenim bir o kadar.Zamansız gitmek var içimde.Pek çok ş
eyin anlamı kalmıyor giderek hayatımda,uğraşmak zorunda olduğum şeylerden tat almıyorum. Belki de bir notaya binip yolculuk yapmaktır beni mutlu eden şey,kaçak bir sigaranın ucundaki duman gibi küllerime kavuşmak,biran önce yaşlanıp huzura kavuşmak.

Evrenimde meridyenler var,sonra dört tarafı çevrili kirle.Acının özü içine meyletmiş bir durgunluk benimkisi. Sınavların olması ise beni pek hoşnut etmiyor.Hiçbir şey anlamadan çalışıyorum çoğu zaman.Ezberliyorum,aslında kendimi kaybediyorum.Hayallerimle birlikte.

Annemi özlüyorum,evimize kapanmak istiyorum.Dışarıdaki insanlar beni yoruyor.Dalgınlık ise kimliğim haline geldi,güneşe savur yüzünü.

Dedim ya,zamansız bir gidiş bekliyorum hayatım için.Doğru olan bu bence,nereye olduğu önemli değil.

Belki hayallerime doğru,dibe doğru.

Ama bana doğru.

7 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

öyle güzel yazmışsın ki.."belki hayallerime doğru,dibe doğru ama bana doğru"

ben de çok sıkılıyorum bunalıyorum beyaz..yoruldum insanları tartmaktan;nabza göre şerbet servis etmek zorunda olmaktan,bi seviliip bi uzak tutulmaktan,btün çığlıklarımı içimde tutmaktan..artık kalmadı sabrım beklemekten de adım atamamaktan da boş hayatımdan da ölesiye sıkıldım!Bi türlü o huzura da kavuşamıyorum belki kendime doğru "dibe doğru" gitsem olucak ama ben daha çok kendimden kaçıyorum.

ama sen bu karanlık yazılarında bile hep bi aydınlığı temsil ediyosun,sanki sıkılgan-hüzünlü-çekingen olduğunda bile huzur verebilecek biri gibisin,etrafımda tam da böyle biri gerekli keşke gelsen buralara:)

neyse bak çenem düştü hep bu sınav öncesi duygudurum bozuklukları[psikiyatri saatleri çok fazla da bu ay her dakka yeni bi semptom tespit ediyorum kendimde:))]

zamansız gidişlerinin tam zamanında gerçekleşmesi dileğiyle..

ah bi deli olsam dedi ki...

valla çok mu garip bilemiyorum ama sabahları işe giderken yürüyüş yapan insanlar görüyorum emekli olmuş. Diyorum Allahım ben ne zaman emekli olacağım. Daha işin başında bunları düşünürsem sonu nasıl gelir bilmem. belki de ben de yazarım bu satırları aynı şekilde bloguma:)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.eamer ;)

Kendi yazılarımın içerdiği anlamı tarif etmeye çalışsam senin kadar başarılı olamazdım.Nereler ki senin oralar,olur yine başka bir gün,geliriz oynarız hep birlikte demek istiyorum o vakit,Pinhani'den gizlice. :)) Ne güzel demişsin yine "sıkılgan-hüzünlü-çekingen olduğunda bile huzur verebilecek biri gibisin."
Aslında çoğu kez susuyorum,hayata karşı.Ama hep içimde güneşli havalardan kalma bir müzik.Biraz da aydınlığa ihtiyaç var sanırım :))

kaytan bıyık ;)

Senin ruhun yaşlanmış bacım diyorum başka da bir şey demiyorum :P ( Ee doğru,yorumların ardından hemen yazmalıydım bu cevabımı ki duygu birikimi yerini bulsun ama olmadı,yaşlısın işte kabul et ! :P

Dr.eamer dedi ki...

öyle severim ki o şarkıyı!hele bir de düğün dernek versiyonu var ki..ahh kalkıp oynamak lazım şimdi:)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.eamer ;)

Düğün dernek versiyonunu da biliyorum,gün boyu aklımda çaldı :))

ah bi deli olsam dedi ki...

seni çok pis döverim:P
ağız burun dalarım bak:P

Beyaz Çiklet dedi ki...

kaytan bıyık ;)

Tamam beaa :D