1 Şubat 2011 Salı

Tencere,Tişört Ve Kahvaltı,Yürütme Suları Samanaltı

Sabahın bi vakti sevdiklerinle gidip tarihi bi konakta kahvaltı yaptın mı ? Bence yapmalısın ! Kuzenim,annem ve ben bugün çok hoş iki saat geçirdik ve kahvaltı eşliğinde güzel bi sohbet gerçekleştirdik.Çay sevmem ama sohbet zamanlarında pek iyi gidiyor yalan söyleyemem.

Arena'yı izledin mi ? Bence çok şey kaçırdın.Ne düşünüyorum biliyor musun ? Bence Müjdat Gezen ve Levent Kırca günümüz iktidarını eleştiren ve Türkiye'nin antiseptik sorunlarını deşen oyunlar koymalılar sahneye.Müthiş eleştirel esprimsel bi mizah anlayışına sahipler.Özellikle Levent Kırca sen çok yaşa ! Yılmaz Özdil'i de daha yakından tanıdım çok iyi oldu.Ayrıca bence de Caroline Müslüman olmalı.

Çirkin olupta yakışıklı erkekler için ölen kızlar alt benliklerinde biriktirmiş oldukları ezilmişliklerini Freud kavramı misali buzdağı gibi bu sayede ortaya çıkarmaktadırlar.Bunun için psikoloji okumaya ya da spiritüel yaşam danışmanlığı yapıp,mutlak enerjiler barındıran dört element tatlısı ve melek keki yapmaya gerek yok.Savaşa hiç gerek yok.Güzel şarkı.

Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki saray ortamı bu kadar iğrenç yansıtılabilir ! Ferzan Özpetek gelsin İtalya'dan Türk Yönetmenlere ders versin bence.Hürrem'i oynayan kızı beğeniyorum çok taş ve güzel.Ayrıca Survivor bozması insanları ekranda görmekten bıktım.Pelin Batu'lu Tarihin Arka Odası adlı programı ise hiç beğenmiyorum.Ucuz.

Ye Dua Et Sev adlı kitabı oku bence.Yani kaç kere söyledim bilmiyorum ama oku.Okumak iyidir.Bi ton kitap siparişi verdik.Analı oğullu kitap okuyacağız.

Vee,tişört sipariş ettim internetten.Bakalım nasıl olacak.Üstende ne mi yazıyor ? Elbetteki Beyaz Çiklet yazmıyor.Ya da Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibi kendini metal endüstrisine reklam olmaya aday iki vıcık sevgili gibi tabir eden motor arkası pardon tişört arkası yazılar değil.Aman ne saçma bi tartışma zaten yazı değil.Ne sence ? Elbetteki Paramore'un resmi ;)

1 yorum:

bad-ı saba dedi ki...

tık tık...baktım ortak bişeyler var burda ben de geldim.selamlar.sonuçta bu işin akarı yok kokarı yok:))