7 Şubat 2011 Pazartesi

Dudağımın İçinde Çıkan İsmini Bilmediğim Şeyler Canımı Çok Acıtıyor,Tıpkı Karnıyarık Gibi


İşlerimi hallettim bi çabuk.Eğer Sakarya ekspresi ile yolculuk yapacaksanız sakın ha diyeyim.Çok pahalı.İş işten geçti artık.

Bankalar çok garip çalışan yerler.Eğer o bankaya ait kartınız varsa beklemeden en öndeki sıraları alıp işinizi çabucak hallediyorsunuz.Bugün en erkenden sıra alanlardan biri olduğum halde yarım saat bekledim işim yapılsın diye.Ben özelleştirmeye ve 'özelleşmeye' karşı bi insanım.Eşitsizliğin resmileşmesi böyle oluyor olsa gerek.


"Sivil Toplum Kuruluşlarında Fon Geliştirme" adı altında bi eğitim başvurusu yaptım bugün.Yer İzmir.Sivil toplum kuruluşlarında daha aktif bi gönüllü olmak istiyorum.Bu eğitim iyi olabilir benim için.Tabii kabul edilirsem.


Bi reklam var ya hani.Öğretmen sobayı yakamıyor falan annesini arıyor.Sanırım son günlerdeki en iyi reklam.


Hıncal Uluç hakkında Tuğba Ünsal, " O testi kafanda kırılsın " demiş.Hak verdim.Bu yaşa gelip hala bi aile sahibi olamamış ve yirmi yaşında kızlarla ekranda görüntülenen bi insan olarak hıncını bu şekilde çirkince rahmetli olmuş bi insandan alan kendisine hiç yakışmadı bu durum.Tepki maili de attım zaten.Eline ulaşacağını bilsem kırık bi testi göndermek isterdim ev adresine.Bence duyarsız kalmayalım en azından tepki maili gönderelim Defne Joy için.Bu ülkede herkes konuşabiliyor ne kadar vahim !


Yarın tren yolculuğu yapacağım.Artık alıştım.Numaralı yer bulamayınca da tüm yolu restoranda geçiriyoruz mesela.İşini bileceksin!Rütbeni bilmesen de olur.Kenan Doğulu halt etmiş.


Ben eve gelmeden annem 800 lira biriktirmişti.Artık 100 lira kaldı o paradan :D

Bazen içim acıyor,çok para harcıyorum :(

Karnıyarık sevmem ama yerim.

5 yorum:

bad-ı saba dedi ki...

bak karnıyarık sevmeme konusunda ayrılıyoruz:))ben severim:)

Adsız dedi ki...

slm cıklet,hayat altust edıo bıan da herseı,ck tuhaf gunler yasıorum buaralr.sn hayatnı yasamaya bak ama.f.

Beyaz Çiklet dedi ki...

bad-ı saba ;)

Ben her yemeği yerim ama karnıyarık dilimi kaşındırır sevmem ama yerim :)

Feray ;)

Üzüldüm bi şeylerin yolunda gitmemesine.Ne desem bilemedim,ne oluyor bi bilgim olmadığı için yorum da yapamıyorum fakat sıkma canını geçer.

O Gay; Ben de... dedi ki...

trenlerin yemek vagonları :) ah ah içilen içeçeğin saatlerce sündürü sündüre içilmesi...

Beyaz Çiklet dedi ki...

O gay;Ben de... ;)

Bu sefer numarasız pulmanda yer buldum ama (: