31 Ocak 2010 Pazar

Hayat Bazen Çok Malca

Cidden bazen hayat çok malca,bu "mal" kelimesi de lügatıma biri sayesinde girdi.Yazmama gerek yok zira o şuan kendini bildi.Di mi?Ben çaktım bildi bildi;) Dün disko kralını izledim.Cicişler vardı.Amanın o cicişlerin biri bence gayet akıllı,dünkü sözlerinden sonra Sokrates'in asistanlığını yapabilir mesela.Velhasılkelam,Sokrates'in bi Yunan Filozofu olduğunu ve Sokrates Felsefesini kurduğunu bildi.Helal..Bir de "Mercan" isimli bi bayan vardı,şarkıcı imiş."Bi Tek Rıfat Abiye Var" isimli şarkısıyla pardon "Sana Değil Kardeşine" adlı şarkısıyla bayağı meşhur olmuş:DTarzını beğendim çok cool birine benziyor.

Dün bi poşet ceviz yedim gene,ondan önceki gün de Amerikan Rapsodi'yi izledim beğendim vallahi,hem de ağladım bi sahnesinde.Bu arada Aziz Nesin bir yerine bi yazarmış çok hoşum gitti ben de öyle yazıyorum artık;)

Dün gözlüklerimi takmaya karar verdim.Bugün yine vazgeçtim,ilerlerse ilerlesin ne yapayım amaan;)

Bi kitap var elimde."Edgar Sawtelle'nin Öyküsü" Okuyacağım inşallah tatilde.Bi de kokulu mumları seviyorum.Bu kadar sanırım.Zira gidiyorum.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

slm cıklet.bayadr yorum yazmıorm ama yazılrnı takıp etmedgmı sanma:) bn feray buarada.kasına piercıng mı taktrdın? ewetse cann ck yandı mı(gercegı sole:) wede cıkardgnda ız ck mu bellı? bnde ıstıorum ck uzun zamandr ama cesaret edemıorum bı turlu we her gordgme soruorum.yazılrn herzamankı gbı ck guzel we okunası.kndıne ıı bk:)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Feray;)

İnanamıyorum yazdığına dün seni andım biliyor musun?Çok sevindim şuan.Kaşıma piercing taktıramadım maalesef,tırstım açıkçası:))Sadece kaşıma çizik attırmakla yetindim.Cool duruyor tavsiye ederim sana da:D

Sen de kendine iyi bak yaz arada merakta bırakma beni:))

Hoşçakal:)

Serkan dedi ki...

Senin edepsiz arkadaşların var desene. Hiç sevmem öyle "mal" falan. Hiç de kullanmam. Ben edepli bir insanım.

İnsanlara "ayıptır söylemesi" der sonra söylerim mesela ne yediğimi yemekte. Önce "ayıptır söylemesi" deyince sonrasında ayıp olmuyormuş.

Aziz Nesin le başlayan cümleyi çözmem biraz zaman aldı. Ama yardım almadan bu işi de başardım.

"Gläser sind schön" demek isterim çarpık almancamla. Gözlük iyidir hoştur yani. Hem sağlık önemli. Tak bence.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Serkan;)

Evet arkadaşlarım çok edepsiz tıpkı benim gibi,hele bir tanesi var sana söyliim dur bi yutkunayım.İsmini vermiyorum ama her cümlede mal her tümcede mal çok vahim durumu:D

Gözlük takarsam sebebi sensin,ama sanırım takmayacağım:D

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Türkiye neleri izlemek zorunda bırakılıyor değil mi Beyaz çiklet?

Beyaz Çiklet dedi ki...

İçimden geldiği gibi;)

Aslında zorda bırakılmıyoruz.Şu konuda sana tamamen katılıyorum televizyonu açtığımızda Türk Kanallarında ciddi anlamda bir sarhoşluk var.Fakat ben uydudan vesaireden devamlı yabancı kanalları izleyenleri de sevmiyorum.Dahası bunu bir halt sanan zırvalar var.Ayrıca cicişleri izlerken eğleniyorum da bir yerden sonra bayıyor hakkaten:DAh nerede o eski programlar.Mahşeri Cümbüş,Yedi Numara,Sıdıka,Yeditepe İstanbul...

Elbet kötü gidişat:/

Adsız dedi ki...

Her şey bitiyor dünya sona geliyor ve biz ileri gideceğimize geriliyoruz, aslında bir tuş olsa bu anı eskiye göre yaşayabilsek ne güzel olurdu ben hayal kuruyorum bu aralar bunla ilgili ülkeyi toptan değiştiricem de nerede bence o cesaret anca hayal alemimde yatar böylesi günler.

Beyaz Çiklet dedi ki...

PufidooT;)

Eğer bir gün bunu başarabilirsen lütfen popüler kültürü geri getirme ya da kökten yok et,bunu çok istiyorum.

Adsız dedi ki...

hadı ya,bnde adımı yazarken 'hatrlar mı acaba' dıe dusunmustm:) ok,soz bndan sora sık sık yorum yazıcam. ank.da bı mekan war piercıng ıcın.tam 3 kez gttm gayet kararlı bı sekılde,ama herdefasnda gerı dondum:) son anda wazgecıorum:) kız erkk farketmıo,can tatlı gelıo demek kı.ama bıgun deldırıcem o kası:) hoşçakalll:) feray.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Feray;)

Valla kaş düşmesi falan yapıor diyorlar ben tırstım açıkçası.Sen yaptırırsan benden önce haberleşelim bi:))

Adsız dedi ki...

ewet.bnm bı arkdsmn gozkapağı dustu.delen adam yanlıs yerden delmıs.bnde ondan korkuorum ztn.degmez gbıme gelıo.bnde acaba yuzumun baska bıyerınımı deldrsem dıe dusunmeye basladm:) yaptrnca solerım sana da:) feray. hoşçakall..

Adsız dedi ki...

Bunu bende istiyorum esasen; ama cidden buna kalkışınca beni ortadan kaldırırlar diye korkmuyorum değil, bir de o donanıma sahip olmak toplanmak filan lazım uzun iş anlayacağın; fakat elbet bir gün bir şeyler değiştireceğim.