1 Ekim 2009 Perşembe

Geldim Ben;)

Üniversiteye geldim,şuan kantinden sizlere yazıyorum.Haberiniz olsun bu çocuk ne yapıyor oralarda diye.Aslında itiraf etmeliyim ki dün gece ilk defa ağladım.Annemi özledim ama alışmak zorundayım sanırım....Buralardan haber vereyim sizlere,Aydın çok sıcak ve havası sıkıntılı.Kapı pencere açık yatıyoruz..Geleyim oda arkadaşlarıma.Onlar da iyi çocuklar,her ne kadar aynı kafadan olmasak da temizler.Konya,Karaman ve Niğde'den...Şuan çok sıkılıyorum,çünkü vakit geçirecek bir şey yok.Arkadaş yok daha.Sınıf arkadaşlarımı pek de sevmedim ama.Daha hangi bölüme geldiğini,kpss atamasını bilmeyen insanlar var.Hele biri o kadar geveze ki anlatamam,tırstım sınıftan.Bugün bilgisayar ve inkılap tarihi derslerimizi var ama hocalar pek de ders işlemiyorlar.Kitap adı verip tanışıp çıkıyoruz derslerden.

Çok zor bir durummuş.Evden ve anneden ayrı olmak.Daha çarşıya falan gitmedim gerçi.Burada Forum Aydın diye kocaman,daha önce pek görmdeğim büyüklükte alışveriş merkezleri var.Şaşırdım gerçekten.Bir de ilk gün taksiyle üniversiteye çıkarken telefonumu unuttum takside.Sabah yedide falan gittim yürüyerek taksi durağına telefonumu aldım.Kötü bir rüya gördüm bir de.Umarım her şey aksi gitmez.Hele ki benim gibi içinekapanık biri için çok zor burada barınmak.

Dünde Hande Yener konseri vardı,sesi geliyordu buralara uzaktan.Gene geç çıkmış sahneye,manyak kadın,sevmem zaten.Bizim oraya da gelmişti ve üç saat geç çıkmıştı.Huyu galiba.

Sıkıntıdan ikinci kitabı bitiriyorum.Bu gidişle kütüphanem hepten coşacak..

Neyse uzatmayayım,Aydın günlüğüne devam ederim umarım.Ara sıra girerim ve selam ederim buradan.Şimdilik bu kadar,içim ne kadar buruk olsa da alışmaya çalışıyorum.Her şeyin güzel olması dileği ile:)

6 yorum:

Ulfet Sahin dedi ki...

Canım:)

Bugün bir yazımda senden bahsettim, belki okudun ama adını anıyorum.Özledim seni ama kontorüm olmadığı için mesaj atamadım:(

Anlıyorum ve dolu dolu gözlerle yazdıklarını okuyorum! Aynılarını ben de yaşadığımdan mı yoksa ilk 15 gün anne diye ağladığımdan mıdır nedir duygulandım.

Canım benim ah ah sudan çıkmış balığa döndün ya normaldir. Bak bak ne güzel ama hayatı hemen öğreniyorsun. Bu arada oda arkadaşların için hemen iyi deme biraz ön yargı iyidir bu zamanlarda. Bizim oralardanmış gerçi İç Anadolu insanları iyi olur öhöm öhöm:)

Hani diyordum ya bizim ev Forum Mersin'in dibi diye:) Bak işte şimdiden sen de forum muhabbetine alıştın gittin:)

Ayy senin için çok heyecanlandım yeniden.Herşey iyi olacak biliyorum!

Ne olur kendine mukayyet ol!
Seni seviyorum canım kardeşim!

mor menekşe dedi ki...

Yazdığını görünce yüzüme birden bir gülümseme geldi çok mutlu oldum görünce okudukça duygulansamda hep gülümsedim.Çok normal yaşadıkların alışacaksın.Bence sen sıkıntıdan roman okumayı değil roman yazmayı denemelisin.İleride kesinlikle senden böyle birşey bekliyorum.Yine yaz mutlaka .Öpüyorum

The SummerSon dedi ki...

Alışmak zaman alır bazen. Ben de sınıfımdaki herkesi sevmiyorum. Zaten her derste farklı kişiler oluyor. Ortak kişiler de oluyor tabii ki. Sevmediklerimle çok iletişim içerisinde olmuyor :) Sen de her sevmediğinle iletişim kurmak zorunda değilsin :) Okulun da ilk günleri öyledir. Hocalar gelir kitap adını verir, kendisini tanıtır, isterse sınıftakileri tanır ve bitirir dersi. Sonradan başlar dersler :) Her şey dilediğince olsun Beyaz Çiklet :)

MOMOL dedi ki...

bir çiklet gördüm sanki :)
tekrar yazını okumak ne büyük bir zevk...arada bir kantindeki pcleri taciz et, yaz bizlere :)
daha okulun başı olduğundan kimin ne olduğu anlaşılmaz; ama şöyle biraz zaman geçsin herşey rayına oturur bulursun kafa dengi birilrini :)

sevgiyle kal arkadaşım :)

pandora dedi ki...

ben daha çok yeniyim. hadi hayırlısı olsun diyorum sana. benim de bi kaybolmayan cikletim vardı. kayboldu artık :(
neyse gecelim bunu. ben de ilk yurtta kaldıgımda ağlamıştım. o kadar çaresiz ve yalnızdım ki... kimse sevmemiş sanmıştım beni. he ben yanılmamışım o ayrı. sevmediler ve ben başka yere geçtim.

bol kelimeli günler. ;)

M. dedi ki...

bende lisede ayrıldım evden.ilk başlar çok zor geliyor.farklı bir dünya.cidden zamanla alışıyorsun.o günler geldi aklıma.ağlamayan yatılı yoktur zannedersem.telefonda sesin boğuk boğuk çıkar.kuytu köşeler ararsın zart zurt.ama zamanla yeni yuvan olur.öle.yaşanılası şeyler bunlar