22 Eylül 2009 Salı

Pan Pan Panayır;)

Yarın panayır başlıyor.Aslında bugün başladı ama ilk gece pek bir şey bulamazsınız.Panayırda gece dolaşmayı çok severim ben.Arkadaş olmayınca gondol,balerin falan binmem ben.Sadece dolaşırız,gezeriz.Kağıt helva yemesi ve o ilginç dondurmalardan yemesi güzel olur.Bir sürü ıvız zıvır gereksiz şey alırsınız.Kimisi ucuz diye bir sürü ev eşyası alır.Ben sadece kitap kısmına ve yemek kısmına bakarım.Eşofman alırız bir de bana hep panayırlarda daha ucuz olur.Güzel bir gelenektir.Gece olması daha da iyidir.Eskiden bizim okulun tam önüne kurulurdu süper eğlence olurdu.Gondolun en ucuna biner,çok eğlenirdik…İnsan büyüdükçe çocukluğundan uzaklaşıyor,eğer hala öyleyseniz farklı gözle bakılıyor.Ama kimin umurunda.Güzel geçer umarım yarın gece…Gezip,tozup geliriz yine…Gitmeye ramak kala…

11 yorum:

The SummerSon dedi ki...

Panayır diyince benim de aklıma pamuk şekerler geldi :) Zaten geçen gün canım çekiyordu. Şöyle pembe pembe olurlar ne güzel. Ellerimizle yerdik. Sonra da ellerimiz yapış yapış olurdu şekerinden :D Kağıt helva da güzeldir ama benim favorim pamuk şeker :) Bir yerlerden bulsam da yesem bari, canım çekiyor zaten birkaç gündür :)

Ulfet Sahin dedi ki...

Ne zaman bir panayır,şenlik görsem ben de kitap,müzik,yemek ve kıyafet reyonuna koşarım da bu panayır ne panayırı:)

Beyaz Çiklet dedi ki...

The SummerSon;)

Ben sana alayım mı buradan?Ama nasıl ulaştıracağım.Burada olsaydın emin ol alır,ellerimle getirirdim,yemesi de güzel olur dediğin gibi;)

Noneless;)

Aynen biz de cumburlop kendimizi çarşıda buluyoruz zaten;)

Ulfet Sahin dedi ki...

Canım ya sana zahmet gitmişken bakar mısın benim için Ceyhun Yılmaz'ın şiir kitapları o standlarda var mı???

glaskas dedi ki...

heey, ben hiç panayır havası tatmadım biliyor musun Çiklet? öyle kültürel etkinlikler mevcut olamadı hiç.. ancak çağrıştıran şey lunapark oldu, nerde kalmış kitap standı. düşünmezdim de zaten, dedim ya hiç gitmedim ben panayıra falan:))

lunapark kısmına gelince, bugün bostancı'da "wister coster" gibi bişey gördük, binmeyi okdar istedim ama kısmet olmadı. sanırım uzun zamandır da öyle şeylere binmedim, sanırım ondan çağrıştırdı:)

son günlerinde iyice gez Çiklet, tadını çıkar Bilecik'in :)) zaten kaç gün kaldı ki şurda, di mi ama? :)

The SummerSon dedi ki...

Teşekkür ederim Beyaz Çiklet, düşünmen yeterli :) Bir panayırda hep beraber yeriz bir zaman, gezeriz tüm kitap standlarını :)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Noneless;)
Ablacım hep dandik kitaplar var,korsan bile bu kadar pahalı olur mu ya yuh dedim valla;)

Glaskas;)
Geziyorum merak etme.Bugün fink attık gene Bilecik'te.Okula çıktık,kazandık ya hava atalım dedik.Sonra öğretmenimizi ziyaret ettik falan güzeldi her şey.Son iki günüm;)

The SummerSon;)

İnşallah beklerim buraya panayıra her zaman;)

Ulfet Sahin dedi ki...

Çikletciğim tahmin ediyorum:))
Burada bir yer buldum:) 3 kitap 10 tl:))Korsan ama ne yapayım:))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Aaa çok iyiymiş ne güzel,korsan morsan pahalı satmasınlar o kadar;)

glaskas dedi ki...

aslında bir çoğundan pahalı diye mahrum kalıyorum, korsana pek sıcak bakmasam da 3kitap 10tl olayını hayatta kaçırmazdım ben:D hiç okumamaktan iyidir yahu :))

bu arada cahilliğime ver, panayır daha sürer dimi? sadece bir gün müdür, yoksa gezici panayır mı ne bu? :D

Beyaz Çiklet dedi ki...

En fazla beş gün sürer,geçicidir ve buradan başka kasabalara,ilçelere falan da giderler.Ben de iki tane roman aldım dün 12 TL verdim.İyi geldi bana da ;)