25 Eylül 2009 Cuma

Çiklet İlk Defa Yuvadan Ayrılıyor!

Evet yarın gidiyorum ben,Cumartesi akşamı.Blogu ve sizleri daha fazla özlememek için bugünden veda etmek istedim.Yarın açmayacağım bilgisayarımı...Birazdan da saatlerce banyo yapacağım,doyasıya...Bir daha böyle banyo yapamam herhalde orada.Gidiyorum gözüm pek yaşlı değil ama içim buruk.Annemi tek başına bırakıyorum.Buradaki tüm işlerden kopuyorum.Dün hocamızı ziyaret ettik.Her şey güzel olacak dedi.İnanmak istiyorum umarım öyle olur.

En çok da beni ziyaret eden,yazılarımı okuyan ve bana değer veren blog arkadaşlarımı geride bırakmak çok üzüyor beni.Hatta dost olduklarım bile var.Ne kadar güzel bir duygu aslında.İnsanın çevresinde bulamadığı kişileri yazdıkları aracılığı ile keşfetmesi.Daha fazla üzülmek ve üzmek istemiyorum.Gidiyorum işte ben.İlk defa bu kadar uzun bir süre için.Okumak için.Öğretmen olmak için...

Herkes kendine iyi baksın millet.Biliyorum orada yazamayacağım...Belki imkan yaratabilirim ama üniversite dersleri nasıldır,nasıl çalışmak gerekir hiç bilmiyorum.Vakit olur mu,yaratılabilir mi hiç bir fikrim yok,sadece gidiyorum...

Yine fonda Paramore şarkısıyla veda ediyorum sizlere...

Görüşmek üzere...

Çiklet gider ve bir de utanmaz sakız patlatır yüzlerinize karşı;)

9 yorum:

Emre KORLU dedi ki...

TANRIYA EMANET OL GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM..VE DİLEĞİM HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN..

glaskas dedi ki...

Çiklet. Allah'a emanet ol. Gerçekten! Mailde de yazdım, yarın girmeyecek olman kötü ancak kendince haklısın tabii ki. Girersin oralardan bir yerden ya? Neden girmeyesin ki? Yazmaz mısın bize yine iki üç satır bir şeyler?

Gerçekten Allah'a emanet olasın Çiklet, çok iyi bak kendine... (evden ben de yarın gidecekmişim gibi telaşa kapıldım bir anda, garip...)

Adsız dedi ki...

öss yoğunluğunda yazabilen biri, üniversitede de tabi ki yazabilir ;)

kendine çok iyi bak oralarda, her şey güzel olucak :)

MOMOL dedi ki...

yaaa bi fırsat bul yaz yine yazılarını mahrum bırakma kendinden bizi...ayda birde olsa yaz sen;)

sufi dedi ki...

Çikletcim;
Hoşgeldin diyeceğiz sana ve tabi ki bizleri habersiz bırakmayacaksın.Anıların gözlemlerin hikayelerin çoğalacak onları bizlerle paylaşmadan yapamazsın ki! Yolun açık olsun sevgili öğretmen, özletme kendini sevgilerimizle.

Ulfet Sahin dedi ki...

Sevgili kardeşim Çikletim!
Tabii yazacaksın! Her zaman kendine ayıracağın bir vakit olacak. Yazını okuyunca içim burkuldu,inanmazsın belki ama gözlerim doldu.Dayanamıyorum böyle yazılanları görünce. Yolun açık olsun ve gözün arkada kalmasın! Senin her daim yanındayım biliyorsun ama yine bil! Seni çok seven meslektaş ablan...

mor menekşe dedi ki...

bizi kendinden mahrum bırakma arada sırada da olsa lütfen yaz güzel haberlerini bekliyoruz

The SummerSon dedi ki...

Beyaz Çiklet iyi yolculuklar ve eğitim hayatında da başarılar :) Yazmak için zaman bulacaksındır. Ben de bir üniversite öğrencisiyim ve vakit bulabiliyorum ;) Kendin için zaman yarat mutlaka buraya yazmasan bile. Sosyal hayatını da yaşamayı ihmal etme, derslerini ihmal etmediğin kadar ;)

Selin dedi ki...

İyi bak kendine.. Gittiğin yerde her şey hayal ettiğin gibi olsun :)