6 Ekim 2009 Salı

Sıcak Günler

Aslında kütüphanenin bilgisayarlarından ve internetinden bedava faydalanmak varken buradan yani okulun kantininden yazmamın bir sebebi var.Çünkü kütüphanenin bilgisayarları çok dandik,berbat,böö,pis,şapadanak...Ben ne yapıyorum bu günlerde?Derslere gidiyorum,bir çok farklı insanla aynı sınıfta barınmak zorunda kalıyorum.Elli kişiyi tek tek gözlemliyorum.Elif Şafak okuyorum.Üç kitabı kaldı okumadığım...Etrafıma meraklı gözlerle bakıyorum ve hala eğik yürüyorum.Dün hocamız nakil gitmek isteyen var mı derken niye parmak kaldırdım bilmiyorum.Acaba Ankara yazmadığıma pişman mıyım?Bilmem,bu saatten sonra düşünmenin pek anlamı yok sanırım..Kantinde pop çalıyorlar,rock çalan yok ya.Paramore'u özledim gerçekten.Burası neden bu kadar sıcak,sıkıldım bu sıcaktan.Hergün annemle konuşuyorum.Bizim oralara özlem var hala içimde.Yaptığım enteresan şeyler yok.Ufak sakarlıklar dışında tabi..Mesela sabah kahvaltısı zamanında akşam yemeği fişini pişkince uzatıp bir de kadına hesap sormam gibi,tabaklarımı boşaltrken yemekhanede düşme tehlikesi geçirmem gibi,yediğim şeylerin poşetlerinin kantinin ortasında etrafa uçması ve benim peşlerinden koşup çöpe atma girişimlerim gibi..

Komik vakalar yaşıyorum ciddi olmaya çalıştıkça.Ha,bu arada doğum günüm yaklaşıyor.13 Ekim doğumluyum ben.Terazi burcuyum.Hadi bakalım burcuma yorumlar bekliyorum,burada alnımdan ter damlarken.

Burada feci para harcanıyor.Ben pek midesini düşünen bir tip olmadığım için daha çok kitap ve sinemaya para harcıyorum.Çağan Irmak-Karanlıktakiler'e gittim geçen.Beğendim ama Issız Adam kadar değil.Kıyaslamak ne derece doğru bilmiyorum ama çok da bayıldığımı söyleyemem.Zaten bana ne eleştirmenler yorum yapsın.

Burada Sıla çalıyor şimdi,ben de ufaktan gideyim.Maalesef blog okuyacak kadar vaktim olmuyor.Anca yazıyorum kusura bakmayın.Noneless abla;)Yazdığın yazıyı okuma fırsatı buldum,çok teşekkür ederim.Ben de hepinizi özledim.

Tekrar buluşuncaya kadar çiklet elveda der;)

5 yorum:

Ulfet Sahin dedi ki...

Çikletim!

Nedense yazdığın her yazıyı okurken gözlerimin dolmasını engelleyemiyorum. Birini tanımadan bu kadar sahiplenebilmek ve kardeş diyebilmek ne tuhaf!

Can kardeşim benim, emin ol alışacaksın. Sanırım şu an biraz adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Ama unutma ki doğru yoldasın!

İnsanlara aldırma, bildiğin gibi yaşa ve ne olur sıkıldım bunaldım deme:) O zaman insan daha da sıkılıyor sanki:)

Ekonomik krizler yüzünden kontör alamayan ablan sana ancak buralardan seslenebiliyor, bu konuda onu bağışla!

Seni kocaman öpüyorum Çikletim!
Ve içimden geldi:)

Ablan kurban olsun sana Çiklet:)

Huzurla kal,

Ulfet Sahin dedi ki...

Ve eklemeden geçemeyeceğim:)

Burası da çok sıcak,resmen sırılsıklam oldum...

Ama Kayseri'nin soğuğundan ve Kıbrıs'ın aşırı sıcağından sonra burası iyi geldi bünyeme:)

Hadi kıymetini bil:)

Adios Amigos:)

Adsız dedi ki...

bide şöyle düşün İstannul Üniversitesinin Edebiyat Fakültesinin kantini gel gör ? Müzik denen bişey yok, yiyecek çeşiti çok az, ayrıca okulun hiçbir yerinde bırak interneti bilgisayar bile yok :)

tadını çıkart :)

ben de bazen hocayı dinlemeyi bırakıp sınıftakileri gözetliyorum :)

neyse kendine iyi bak :)

Ulfet Sahin dedi ki...

Allah için benim üniversitem,kantinim ve dahası süperdi.Ah gençliğim!

The SummerSon dedi ki...

Bizim de kampüsümüz güzel. Ben seviyorum. Güzel günler geçir oralarda Beyaz Çiklet :) Senden bir yazı bile olsun okumak güzel :)