29 Ekim 2014 Çarşamba

Yatılı Okul Maceraları ve Tombişlerim

Yatılı okulda öğretmenlik deneyimi bir başka.Çocukların sosyal hayatlarında hatta her anlarında yanında oluyorsunuz.Bu sabah tatilimi çocuklara ayırdım.Saat yedide kalkıp kahvaltı yaptık birlikte.Ardından okulun spor kompleksine gittik.Bir tur koştuktan sonra futbol maçı yapmaya karar verdik.Takım kuruldu ve başladık oynamaya.10-9'luk skor ile yenildik.(Lakin üç tane gol attım bunu söylemem lazım :)

Ardından hepsine kola ısmarladım.Çocuklarım 11 yaşındalar henüz.Hepsini çok seviyorum.Onlar da beni severler,bir huyum hariç.Sabah kahvaltılarında yanaklarını sıkıp tombişlerimmmmm diye bağırdığım zaman çok sinir oluyorlar. 

Bütün hayatımı çocuklar ile geçirebilirim.Hatta aklımda bir çocuk kitabı projesi var.Yatılı okul maceraları üzerine.Bütün vaktim çocuklarla geçtiğine göre bu projeyi yakın zamanda hayata geçirsem çok iyi olacak.Tabii ki,kitabın adını Yatakhanemdeki Tombişler koymayacağım ! :) 

2 yorum:

Aleph dedi ki...

Dün Ulak filmini izledim ilk defa, şimdi senin söylediklerini okuyunca duygulandım valla:) Benim de babam öğretmen, okula ziyarete gittiğimde çocukların o açık kalpleriyle tanışınca mest olmuştum:) çok güzel bir mesleğin var.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Aleph'in Hikayesi ;)

Dünyanın tasasından o kadar uzaklar ki, onlarla vakit geçirince ben de geçici bir süreliğine de olsa başka bir dünyada yaşıyor gibi hissediyorum. Bu bile yeter :)