9 Temmuz 2014 Çarşamba

Bilmediğimiz Şehirler,Yaşamlar ve İnsanlar

Bilmediğimiz bir şehirde bilmediğimiz insanlar arasındayız bir süredir.Aksi ya,koca sene tatil planları yapmıştık.Bu kadar uzun bir zaman dilimini hastanede geçireceğimizi,ayların ayları kovalayacağını bilemezdik.Oysa ilk kez,ilk maaşımla tatile gidecektik.Hayatında hiç tatil yapmamıştı.Sözüm vardı.

Olsun,şimdi de bilmediğim bir yerlerden yazıyorum.Ama mutluyum,mutluyuz.Fatma Teyze var hastane komşumuz,çok eğlenceli bir kadın.Bütün gün hastane koridorlarında çene çalıyoruz,kendisi yetmiş yaşını devirmiş olsa da manken olmaya kararlı.Şu hastaneden bir çıkayım en pahalı yerlerden sosyetik kıyafetler alacağım diyor.

Sonra bir tombul teyze daha var,bahçe sohbetlerimiz sırasında sürekli bana sigara uzatıyor.Ben,sigaraya başlatacağım seni bak gör diyor.Annem de çok memnun arkadaşlarından,yeni insanlar tanımaktan.

Hayat hep bilmediğimiz yerlere sürükleniyor.Erken geliyor hüzün.Yanında bizim yarattığımız ufak mutluluklar da olmasa çekilir dert değil.Eskiyi düşünmüyorum artık.Çünkü yeni hayatımız çok daha güzel olacak.Hep mutlu olacağız.

Hiç yorum yok: