6 Şubat 2014 Perşembe

Neon Trees

Neon Trees,dört üyeden oluşan,Amerika çıkışlı alternatif rock gruplarından bir tanesi.Onları yetenekli kılan,müziklerinin dışında kesinlikle solistleri Tyler Glenn.2010'da ilk albümleri Habits ile müzik hayatına profesyonel anlamda atıldılar.Animal isimli şarkıları ise onları epeyce tanınır hale getirdi.

2012 yılında ise Picture Show isimli ikinci albümleri çıktı.Bu albümlerden;Everybody Talk,Surrender,1983,Lessons in Love,Calling My Name gibi nice güzel şarkı çıktı.

Grup şimdilerde çıkış tarihi 22 Nisan olarak belirlenen üçüncü albümleri Pop Psychology için kolları sıvamış durumda.Hali hazırda yeni albümlerinden ilk single olan Sleeping With A Friend piyasaya sürüldü,akabinde enfes bir video klip de geldi şarkıya.















Bu arada yazıyı sonlandırmadan tekrar söylemek isterim,solistimiz Tyler Glenn'in tarzını çok beğeniyorum.Elbette kısa sarı saçları da beğenilerim arasında.Yumuşak ses rengi,içten gülen gözleri ile çok daha iyi işlere imza atacağına inanıyorum.Çıkış tarihlerinden beri dinlediğim Neon Trees için gösteri zamanı diyebilirim ! Dinlemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: