1 Mart 2013 Cuma

Öğretmenler Odası

İki gündür başıma gelen felaketlerden sonra kurşun döktürme kararı aldım.Neyse başıma gelen felaketlerin birini atlattım en azından.Sıra diğerinde,onu da haftaya halletmeyi planlıyorum.Asi miyim ? Evet kaderime boyun eğmeyeceğim ! 

Serileri pek sevmiyorum lakin Açlık Oyunları'nı çok merak ettiğimden kelli internette bir sitede ucuza bulunca sipariş verdim.Gelsin de okuyayım.

Bu arada bugün çok neşeliyim.Nasıl desem hava çok güzel,deneme sınavım çok kötü geçti.Alan sınavı geldi ve ben sınava hiçbir şekilde hazır değilim.Ama neşeliyim işte,bugün staja giderken otobüste müzik dinledim.Evren de anladı benim neşeli olduğumu.Telefonumda ardı ardına neşeli müzikler çaldı ki yarısından fazlası hüzünlüdür telefonumdaki şarkıların.Ben de hüzünlüyüm hoş o ayrı ama bugün çok neşeliyim.

Staj hocamla konuşmaya gittim.Önümüzdeki hafta 5/B'de derse başlıyorum.Yeni öğretmenleri benim,bir dönem boyunca ders anlatacağım.
Öğretmenler odasında falan oturuyorum çay içiyorum çok garip hissettim kendimi.

Ben şimdi bir de termos bardak alacağım kendime.
Dolduracağım kahvemi,yayılacağım öğretmenler odasına.

Vallahi çok eğlenceli,keşke hep öğretmenler odasında otursam.
Böyle bir garip bir hoş yani.

Niye bu kadar sevdiysem öğretmenler odasını,anlamadım.

4 yorum:

ımtırak ımsı dedi ki...

beyaz merhaba

öncelikle çiçeği burnunda yeni meslektaşın olarak aynı sıkıntıları bende yaşıyorum lakin öğretmenler odası bana öcü merkezi olarak geliyor hala gelmekte gerçi şu sıralar dershanede çalışıyorum öğretmenler odası pek de staj yaptığmız okullar gibi değil ama yinede nur topu gibi bi fobim oluştu sanırım

umarım hayırlısıyla bitirip gerekli yeterlilikleri verip gönlünün istediği pzisyonda bir iş sahibi olursun

Beyaz Çiklet dedi ki...

ımtırak ımsı ;)

Hocam,önce bir süre öğretmenler odasının kapısında staj hocamın gelmesini bekledim.İçeriden bir öğretmen beni görünce " Hocam stajyer misiniz ? Niye kapıda bekliyorsunuz buyurun içeride dilediğiniz gibi oturun,çay için" dedi.Şaşırdım kaldım,sanırım ondan sonra film koptu epey oturdum keyiflice.Çok kibardı herkes bana karşı.

Bu arada bu sene kpss her ne kadar benim için çok zor görünse de umarım istediğim yerde olabilirim.Aynı dileklerim senin için de geçerli hocam,başarılar dilerim :))

Adsız dedi ki...

Örtmenlerimm :))

KPSS de başarılar :))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Siradangay ;)

Çok teşekkür ederim umarım daha da güzel olur gelecek,her şey :))