16 Ocak 2013 Çarşamba

İçi Kitap Dolu Valizler 

Bugün son sınavımı da atlattım,üzerimden büyük bir yük kalktı.Yarın eve dönüyorum.
Annem bir sürü hazırlık yapmış,muffin yapacaktım ona ama kek yaptığını söyledi telefonda.Vazgeçtim.

Arkadaşlarıma ve kendime tatil hediyeleri aldım.Sevdiceğime,Julia-Julie adlı filmi aldım.Doğum gününde de Alev Alatlı'nın yemek kitabını almıştım,isabetli ve güzel bir hediye oldu.Çok sevdiğim bir dostuma da Barış Bıçakçı'nın "Bizim Büyük Çaresizliğimiz" adlı kitabını aldım.İletişim yayınları kitaplarını gerçekten çok kaliteli basıyor.Bu arada Seyfi Teoman'ı bir kez daha rahmetle anıyorum.

Kendime geçen hafta Mehmed Uzun'un "Yitik Bir Aşkın Gölgesinde" adlı romanını almıştım,bir çırpıda okuyup bitirdim.Tatil kitaplarım ise Orhan Pamuk'tan "Kar" ve Ahmet Ümit'ten "Beyoğlu Rapsodisi" oldu.

Kendime program yaptım,evde ders çalışma kampına gireceğim.Zaten valizimin yarısından çoğunu kpss kitapları oluşturuyor,diğer kısmı don gömlek işte.Altı aydan az bir zaman kaldı sınava,telaşlıyım epey.

Onun dışında hep aynı şeyler,hep aynı yerdeler.

2 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

senin gibi düzenli bir hayatım olsun istiyorum en azından düzeni yaratabilmek istiyorum senin gibi:)

hepimiz öğrenciyiz ama bazen hayat çok karmaşık..

hep sen ayrılıyosun ben geliyorum sanırım istanbul'a mutlu tatiller sevgili çiklet

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.eamer ;)

Küçüklüğümden beri annem hep çalıştığı için ona yük olmamak adına evi hiç dağıtmaz,hep düzenli tutardım.Buradan edindiğim bir alışkanlık olsa gerek,hayatımı da düzenli yaşıyorum elden geldiğince :)) Evet garip bir şekilde ben gidiyorum sen geliyorsun,İstanbul işte pek garip bir şehir.