22 Haziran 2012 Cuma

Gönlüm Pek Dolu

Biraz alışveriş yaptım öyle ucuzundan şeyler,sonra odam için istediğim birkaç şey vardı onları aldım.Yurt paramı yatırdım,bir kez daha sıcaklardan ve halk otobüslerinden nefret ettikten sonra şimdi rahat sayılırım.Tüm notlarımız da açıklandığına göre rahat bir şekilde evimin yolunu tutabilirim.
Yarın gidiyorum.

Bol bol kitap aldım kendime yazın okumak için,sonra film izlerim ve yarım kalan dizilerimi tamamlarım.

Kamu personeli sınavı için çalışmalara başlamam lazım,arada bu sene ilk defa tadına baktığım Ales için de çalışma yapmak gerek.Soru çözümü yeterli olur sanırım.

Tübitak projelerinden birkaçına başvurdum.Bir tanesinin çıkmasını umuyorum.Hem yazım yeşillensin hem de sertifika meselesi.İşaret dili kursunu bitirme sertifikamı da aldım bu arada.

Çok sıcak İstanbul,yazın pek çekilmiyor doğrusu.Çok farkı olmasa da benim memleketim daha nemsiz buralardan.

Canım nasıl muffin istedi,bizim orada da bulamam ki yazın.Umarım yarına kadar yiyebilirim.

"Birini" çok özleyeceğim.Yaz boyu çok nadir görüşebiliriz sanırım.Ama olsun,ben o "birini" seviyorum çok.

En çok bahçemde açan gülleri merak ediyorum.
Çok özledim onları,çiçeklerimi.

5 yorum:

Callieach Bheur dedi ki...

İşaret dilini nerede öğreniyorsun?

Beyaz Çiklet dedi ki...

Callieach Bheur ;))

Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde öğrendim.Yaklaşık iki buçuk,üç ay süren bir başlangıç kursuydu.Ancak talep olmadığı için tekrar açılmadı.Fakat Mecidiyeköy'de özel olarak kurs veren dernekler var,yani bir şekilde öğrenmek isteyen herkese kapı açık :))

Callieach Bheur dedi ki...

Ah, yok sağol =) ben zaten az çok biliyorum. =)
Hani eğer ilgileniyorsan Beyoğlu işitme engelliler derneğine gidip orada pratik yapabilirsin diyecektim . Orada sürekli bir buluşma merkezi onlar için. Görünce ilgimi çektin, o kadar çok insan ilgilenmez çünkü :)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Callieach Bheur ;)

Çevremde pratik yapabilme imkanım yok,ki zaten yazları İstanbul'dan küçük şehrime tatile geliyorum yani burada hiç imkanım yok.Okullar açılır açılmaz Beyoğlu İşitme Engelliler Derneği'ne gidebilirim,çünkü unutmak istemiyorum.Teşekkür ederim bilgi için :))

Callieach Bheur dedi ki...

Ne demek :)