21 Eylül 2011 Çarşamba


Yeditepe'de Hayat


Yeditepe İstanbul'da yeni hayatıma başladım.Henüz tam bir başlangıç sayılmasa da artık buradayım.Ve Haydarpaşa garını her gördüğümde,eve gitme özlemim artıyor,duygulanıyorum.Bundan sonra daha ne kadar uzun yaşarım bilmiyorum ama mutlu olmak için sebepler bulmaya çalışsam yerinde bir davranış olacak benim için.Ya da mutlu olmak için bahaneler üretsem de güzel olabilir.


Okulda kimseyi tanımadığımdan ötürü canım çok sıkılıyor,iki gün gittim ders kayıt işlemlerini hallettim ve geri döndüm.Ders işlenmediği için yeni sınıfımdaki insanları tanıyamadım henüz.

Bir de ben kalabalık şehirlere hiç alışkınım değilim.Hep bahçeli evlerde ve sakin,küçük yerlerde büyüdüm.İnsan bir anda böyle kocaman bir dünyaya açılınca kendini kötü hissediyor.

Tek dilediğim bu alışma evresini çabuk atlatayım ve hemen kış gelsin.Paltonun altına gizlenmek ve kışın kendimi dinlemek hep hoşuma giderdi.Bakalım İstanbul beni dinleyecek mi ?

6 yorum:

Peyton Sawyer dedi ki...

Bende kışın gelmesini ve kendi içime doğru şöyle bir yolculuk yapmayı istiyorum.Bir yer ne kadar kalabalıksa o kadar yalnız oluyor insan.Of.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Peyton Sawyer ;)

İnan benim gibi düşünmen,bu bile beni rahatlattı şuan.Sanırım fazla endişeli bir dönemdeyim.İlk defa kalabalık bir yerdeyim ve yalnız olduğumu doğduğumdan beri hissederim zaten.

Haplo dedi ki...

ben söylediğim gibi kesinlikle yaz insanı değilim ve kış geldiğinde kendimi daha mutlu ve güvende hissediyorum.. hele ki istanbul'un kalabalığında =)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Haplo ;)

İstanbul'un kalabalığında yaşayacağım ilk kışım olacak,aslında biraz heyecan verici.Ama kalabalığın arasında kaybolmak daha bir güzel olacak sanki (=

Haplo dedi ki...

valla kışa az kaldı hazırlan derim.:))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Haplo ;)

Birkaç kazak ve bir iki atkı yetiyor bana gelsin o zaman kış (=