6 Haziran 2011 Pazartesi

New Tomorrow

Eve geldim ben.Üniversite ikiyi de bitirdim.Ekim'de de 20 olucam,bunun bi önemi yok tabi.Üniversiteyi hep başka hayal ederdim.Ama hayal ettiğim gibi değilmiş.İnsan giderek yalnızlaşıyor sanki.Bu benim seçimim mi yoksa böyle mi oluyor gerçekten bilmiyorum.Gençler bedensel zevklerini gönüllerinden daha önde tutuyorlar.Bu da onları duygusal ilişkilerinde kırılgan yapmıyor.İlginç bi anlayış,ben anlayamıyorum.

Büyüdüğümü hissediyorum ama.Bedenen ve ruhen değil de sadece fotoğraflara bakınca hissediyorum.Kesilen saçlar,uzayan sakallar,giderek diğerleri gibi olan garip giyinmekten kaçan bir erkeğe dönüşüyorum.İnsan evrimine inanıyorum bazen ne yalan söyleyeyim.Ya da bu dönem gördüğümüz antropoloji dersi beni çok etkiledi.Umrumda değil,finalim iyi gelsin de geçeyim diye bakıyorum.Antropolijiyi de sevmiyorum.

Milliyet'in verdiği ' Vahşi Yaşam ' belgesel setini biriktirmeye başladım.39 kupon.Sorun değil,daha önce 59 biriktirmişliğim var.

Gelirken Atıf Yılmaz sinemasının güzel olduğunu tahmin ettiğim bir filmini aldım." Asiye Nasıl Kurtulur ." Çünkü gayet ucuzdu.


İzleyeceğim ama önce PTT'ye kargomu almaya gitmeliyim.Gelmeden kitaplarımı kargoya vermiştim de.

Son günlerde en beğendiğim şarkıların hepsi tabii ki Eurovision'daki şarkılardan.Mesela Paradise Oskar'dan " Da Da Dam " isimli şarkı gayet güzeldi.Finlandiya adına katılmıştı.Onun haricinde Romanya adına katılan Hotel Fm'in " Change " adlı şarkısı favorimdi zaten.Bir de Danimarka adına katılan A Friend In London adlı grubun " New Tomorrow " adlı şarkısı var.Bu kadar.

Bir çok yazım birikti ama bu günlük iki tane yeter.

6 yorum:

OtsuMimar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
OtsuMimar dedi ki...

ilk paragrafta kendi söylediklerimi okuyormuş gibi hissettim kendimi. Lisedeyken bize öğretilen bir üniversite kavramı vardı hayallerimizdi üniversiteli olmak.
geldim gördüm toz oldu gitti hayaller. Herşey o kadar anlamsız ki burda insanlar bencil,yalancı,iki yüzlü herkes birbirine benziyor. İnsan giderek yalnızlaşıyor sanki demişsin bunu iliklerime kadar yaşıyorum. etrafımda boşluk dolduranlar var ama ben gerçekten yalnızım üniversitede, bu şehirde. Herkes bana yabancı, herkes bir bataklıkta..
şimdi tek bir hayalim var bir an önce diplomayı alıyım da gidiyim.
en azından şanslısın ki finallerin bitmiş benim daha tam gaz devam ediyor..
İyi günler

Panda dedi ki...

:) Bana ait olan bir yazı okudum sanki..Aramızdaki tek fark ben üniversite birinci sınıf öğrencisiydim ve 20 olmama daha çok var..Onun dışında kullandığımız cümleler bile aynı :) :)..Nedense bize üniversiteyi "harikalar diyarı" olarak tanıttılar..oraya gidice tüm dertlerimiz bitecekti güya..istediğimiz yaşam oradaydı..bizi kandıranlardan hesap sorulmalı bence :)

by mutu dedi ki...

bende sanki beni düşündüklerimi yazmıssın demicem :) daha gitmedim üniversiteye dediğin gibi hissedersem bir daha gelip yazarım ama :P

Beyaz Çiklet dedi ki...

Otsumimar ;)

Ben bi çok kişinin bizim gibi düşündüğüne inanıyorum açıkcası.Ami hayır böyle değil diğenler varsa da şanslılar bence.Finallerinde de bol başarılar.

Nes ;)

Hesap sorulacak çok kişi var demektir o zaman :)

By Mutlu ;)

O kadar da fena bi yer değil,tabi gittiğin üniversiteye göre de değişkenlik gösterir bu durum.Ye,gez,eğlen,coş derim ben sana ama sanırım yazımla pek uyumlu olmadı :D

Adsız dedi ki...

gttgn unw. daha da onemlısı gttgn bolumle alakalı we tabı sehır,ck seyle alakalıymıs ya:) eger bolumu sewmıosan en ıı unw.lerden bırınde de olsan baskentte de olsan senı boguo hersey,sen sadce kendını tanımla we ne yapmak ıstedgnı bul bıl,unw. okadar da kotu gelmez ozman sna(bu unw.e henuz gtmemıs arkdslr ıcın nacızane bı onerydı)f.