12 Aralık 2008 Cuma

Mimim Geldi Hoş Geldi



Bu yoğun sınav döneminde Sevgili Pandora’yı kıramadığım için geç de olsa mim etkinliğine katılmak istedim;Sorulara cevap mahiyetinde;


Son dönemde Türk bloglarındaki durgunluk fark edilir düzeyde.Aslında genç bir blogcu olmakla beraber elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bu dünyayı.Henüz pek çok şeyi öğrenme aşamasındayım ama takip edebildiğim kadarıyla böyle bir durgunluk söz konusu.Özellikle yaz dönemi verimliliğinden uzak bir performans seyri var sanırım.


Bu durumun nedenlerine gelince,ben de ahım şahım bir blogcu değilim açıkçası sık sık takip de edemiyorum.Bunun tek sebebi geleceğimi belirleyecek olan bir sınavdan geçmem ve gerçekten çok yoğun olmam.


Bu konuda yapabileceklerimize gelince,Pandora’nın görüşünü destekliyorum,bizler için önemli olan yapılan yorumların sayısı değil de samimiyet olmalı.Buradaki ortamın samimiyetine güvenerek söylüyorum,amaç bloglara giren sayısını arttırmak değil de belirli bir kültür düzeyine sahip insanlar arasında bir şeyler paylaşmak olmalı.Özellikle benden yaşça büyük ve yazdıklarına hayran kaldığım blogcularla birlikte vakit geçirmek bana tecrübe ve bilgi kazandırıyor,bu da beni şahsen tatmin ediyor.


Son olarak,bence her ne olursa olsun yazıların ve dostluğun sıcaklığını yüreğimizde eritip,paylaşmalıyız;)



2 yorum:

Kızıl dedi ki...

Canım yaa, ne güzel yanıtlamışsın, samimi ve içten. Çok teşekkür ediyorum şu yoğun dönemlerinde bu mime dahil olduğun için.

Sınavlarında da başarılar diliyorum, ayrıca aşk acıları da çektirme kendine olur mu :)

Sevgiyle kal, görüşmek üzere...

Beyaz Çiklet dedi ki...

Teşekkür ederim Pandora;
Az ve öz bir yazı oldu ama beğenmene çok sevindim.Sınavlarım için başarı dileklerine gerçekten çok ihtiyacım var.Aşk konusunda ise merak etme her şey kontrolüm altında;)

Görüşmek üzere:)))