30 Eylül 2012 Pazar

Uykusuzluk

Uzun zamandır uykusuzluk çekiyorum.Sabah erken kalkmadığım halde bütün yaz devam eden uykusuzluk durumum okulun açılmasıyla birlikte beni rahatsız etmeye başladı.Çünkü güne yorgun ve düşünceli uyanmak günün devamını sağlayamamak demek.
Gece yatağa girdiğimde beynimin içinde koyu sohbetler eden insanlar,figürler ve düşünceler sağ olsunlar sabaha kadar faaliyetteler,çayından tutun kahvesine kadar.

Çareyi aktara uğrayıp bir karışım almakta buldum,arkadaşımın tavsiyesi ile.İçinde pek çok bitki var.Misal kediotu kökü denen bir bitki ( birleşik mi yazılıyor bilemedim ) ardından melisa,lavanta,nane ve envai çeşit ismi garip şeyler.Tadı çok berbat olsa da denemekte fayda vardı.

Bu gece rahat uyumayı diliyorum.

4 yorum:

Ogaybende dedi ki...

ya o kafandaki sohbet edenleri! kafandan atmadıkça bu iş zor ister istemez envai çeşit düşünce içerisinde boğuluyorsun işte :// başıma gelir ara ara da :))

ayran ve yoğurt olayına da bulaşabilirsin :)

Beyaz Çiklet dedi ki...

O Gay Ben de ;)

Valla dün gece denedim hiçbir şeye yaramadı bitki çayı sadece esnetti durdu,yine uykusuz bir gün :/ Yoğurt hep yiyorum zaten ama olmuyor yahu.

lindenza dedi ki...

Selam, aklindakileri aktara birakip kaçsaydın daha fazla faydalanırdın. Maalesef aklına takılan, içine işleyen konuları çöxüp rahatlamadıktan sonra bır aktarı kaynatıp içsen bile fayda etmez. :( Böyle bilmişçesine konuşuyorum da ben de başarılı değilim bir konuda sadece gece yatağa hayal kurmak için giriyorum ve kurarken kolaylıkla uyuyabiliyorum. :)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Lindenza ;)

İnan o kadar haklısın ki,önce kafamın içindeki düşünceleri atabilmeyi başarmalıyım.Dün gece ben de hayal kurmayı denedim ve sanırım başarılı olacağım bu uyuma konusunda :))