16 Haziran 2011 Perşembe

Mavi'nin Gökyüzü Olabildiği Bi'Yer

Havalar ne kadar güzel.Keşke yazlar hep böyle,insanı terletmeden geçse.Bu yaz kadar,kulağa fısıldanan şarkılar da çok güzel.Bi'sevgilinin fısıldadığı sözlerden,bi'aşk hikayesinin sözlerinden daha çok ne mutlu edebilir ki şu zaman diliminde insanı.Kaliteli aşk mı yoksa darmadağın aşk mı diye sorsalar,tüm büyük burunluluğumla ve tüm heybetiyle darmadağın bi'aşkı tercih ederdim.Sonunda tek başıma kalmaya mahkum olsam da.

Bi'şarkı var dinlediğim.Sence şarkının için de mi dans edilir yoksa şarkının ritmine göre mi ? Bence şarkının içinde dans edilir.Her hikayenin ayrı bi'aşkı vardır.Ve her insanın yaşadığı aşk başkadır.Hikayeler ise hep aynı." Historia De Un Amor " Benim tercihim ise aşk ve bedendir.Aşk benim bedenime ait olmalıdır ve onun bedeninde yaşamalıdır.Yaklamalıdır beni,onu ise ısıtmalı.

Karşı Pencere'de mektuplar vardır hani,hüzünlü,geçmişe dair.Penceresinden çıkamayan insanların yazdığı mektuplar.Sözcükleri dilimleyip insanlara sunmayı bilmeyenler yazıları tercih ederler.Yazanlar,suskundurlar.

"Senden sonra kırmızı artık kırmızı değil,göğün mavisi mavi değil,ağaçlar yeşil değil.Senden sonra renkleri,bizden kalan nostaljide aramalıyım.Senden sonra bizi utangaç ve gizemli yapan acının bile hasretini çekiyorum.Bekleyişin,vaz geçişin,şifreli mesajların hasretini çekiyorum.Görmek istemeyen körlerin dünyasındaki kaçak bakışlarımızın da.Çünkü eğer görünseydik onların utancı,onların nefreti,onların zorbalığı olacaktık.Senden af dilemeye yeterli cesaretimin olmayışının acısını çekiyorum.

Bundan dolayı artık,pencerenden içeri bile bakamam.Daha ismini bile bilmezken,daima orada seni gördüğüm yerdeydin.Ve daha iyi bi'dünyanın düşünü kuruyordun.Bi'ağacın bi'ağaç oluşunun engellenmediği bi'dünya.Ve mavi'nin gökyüzü olabildiği bi'yer.Bu daha iyi bi'dünya mı bilmiyorum.Şimdi beni ' Davide ' diye çağıran kimse yok artık.Şimdi beni artık yalnızca ' Bay Veroli ' diye çağırıyorlar.Nasıl söylesem,bu daha iyi bi'dünya mı ?Sen olmadan nasıl söyleyebilirim ?"

1 yorum:

OtsuMimar dedi ki...

mimlendinn :)