11 Haziran 2010 Cuma

Aç Kapıyı Ne Olur



En kötü kararlardan beterdi kararsızlık,niyetlenince Tanrı yolumu açtı.

Face insanlara laf sokmaya başladı benden demesi walla,dün benim yüzümü kızarttı terbiyesiz mahlukatımsı şey.

"Concha Buika" dinleyin hayatımda duyduğum en iyi ses gerçekten.

Şuan kokuyorum halbuki sabah duş aldım neden böyle,sıcaktandır herhalde ben yazın hep böyle kokacak mıyım kokmayayım ya.Ayrıca ben saçlarıma elidorun şeysi var böyle dolgunlaştırıcı mı hareketli bukleler mi ne o kremden kullanıyorum.Gülmeyin ha,erkekler saçlarına bakmaz diye bi şey yok.Ben çok seviyorum onları arada bi buklem de beyaz ha böyle olgunlaştırıcı.Dolgunlaştırıcı ve olgunlaştırıcı iyi oldu bak bu blogcan.

Yarın düğün var eski okul müdürümün oğlu evleniyormuş hadi bakalım.Ayrıca dün eski Almanca öğretmenimi gördüm muhabbet ettik biraz.Atamanız yok dedi direkt bana,hep hayallerimi kırıyor bu insanlar.Halbuki yaşlılara söyleyince ne kadar beğeniyorlar ilginç.Pis iktidar.

Bana biraz renk ver,bana biraz renk ver..Turuncu tercihim sanırım.

Bu blogger temamsı değişiklikler yapmış galiba,bi el atacaktım ama blogumun orijinal kreatifliğini yok ederim diyerekten dokunmadım,sakarım zira.

Yurttaki hizmetli abiyi özledim.Odaya girip "Arkidişler günaydın bakem hadi kalkın gari" demesini özledim.Ege şivesini özledim oy.

Volver'i bilmem kaç defadır izledim.Harika.25 Haziran Aydilge'nin doğumgünü evde pasta keseceuk.

Abiye kuzu.Balık alıcam ama iki gündür kapalı.Japon balıkları.Elbette turuncu olacak.Adları da hazır.Tuhafiye ve Şarküteri.

Eğitim başvurum kabul olsun istiyorum.Zira Ankara'yı görmek var ucunda.Dünyanın en cool kadını Tuğçe Kazaz su götürmez bence.

Bugün Adam Lambert dinledim yani videosunu izledim.İyiymiş,bi keşif daha.

Mutfağı karıncalar basmış ilaçladık biz.Böyle ilacın kokusu çok fena.Sonra Yakup geldi bize henüz dokuz aylık bir beyefendi gözleri okaliptus mavisinin yağmur ormanları arasında kalmış hali gibi nasıl bir güzellik o maşallah.

En başından biliyordu adalet vardı.





10 yorum:

Adsız dedi ki...

selam!!

ay balıklarının isimlerine çok güldüm =D
ilginç isim koyan sadece ben değilmişim diye de sevindim haha =D


http://kuvettekisaskinbalik.blogspot.com/

Beyaz Çiklet dedi ki...

Lulu's Blog;)

Selam çiklet dostu :))

Daha balıkları alamadım biliyor musun,rezillik üşengeçlik yani resmen.Yanımızda halbuki dükkan tembelim işte :D

Senin balıkların isimleri konusunda meraktayım bu arada ha :)

Adsız dedi ki...

walla bnde o hewesını kıran ınsanlrdan olcam cıklet,ama ankarayı gormesen de ck sey kaybetmıs olmassın,ulkemızın baskentıdır,''anıtkabırın oldgu sehırdır'' ama bnn dısında ck bı cekıcılıgı yk.ama bn buralarda olmak durumundayım ıste,gelıcende haberım olur ıns:) feray.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Feray ;)

Hoşgeldin yahu.Walla özledim seni.Eğitim başvurusu yaptım ben Ankara'da olacakmış.25'i gibi katılımcı listesi belli olur.Haber veririm tabii seçilirsem.Ankara'yı da bi görelim be :D

Adsız dedi ki...

Tekrar selamlar.. internetimdeki sorundan 1 türlü yazamadım..
benimkilrden birinin adı kendi adımdı, diğerinin adı "bok"tu, bir diğerinin adı "salam"dı, bir diğerinin adı "bu"ydu..

daha almadım deme bana =D umarım almışsındır da kavanozdan sana boş boş bakıyorlardır (:

http://kuvettekisaskinbalik.blogspot.com

Adsız dedi ki...

ya uzun zamandr yorum yazmıorum ewet,ama yazılrnı hc unutmadm hepsını okuodum ama ıste yorum yazmaya usenıodum:) bu unw. hayatı herseye kosturma telası tembel yaptı ııce benı:)yaz geldı,bnde bı tatıle gırım artk,her yazına usenmeden yorum yazcam:) bn 22sınde son snwıma da gırıp gıdıorum ank.dan:( nese artk,belkı baska zamana kısmet olur gorusmek.ole durduk yere mutlu olmak ııdır ıı,bı sebeb ararsak mutlu olmak ıcın bu ck zaman alabılır.hosçkl.feray.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Feray;)

Umarım sınavında başarılı olursun.Senin gibi sadık ve sıkı dostlar olduğu sürece mutlulukların ve yazıların her zaman baki kalacağına inanıyorum.Yorumunu gördükçe mutlu oluyorum.Çok çalış emi,geç sınavlarını ben atlattım ya söylemesi kolay :P

Lulu's Blog;)

Hala almadım balıkları walla yarın alcam inşallah sanırsam galiba herhalde bak :D

Adsız dedi ki...

bn senn yazılrnı begendım artk bıkere,bu cocuk okunur takıp etmek lazım dedm,sn yazdgn surece bn hep sadık kalırım bu bloga:) calstm cabaladım grdm snwa,bekledgm gbı gecmedı,yaz okuluna kalma ıhtımalım yuksek ama hc ıstemıorum we korkuorum:( 4 gune acıklancak,bakalım..

Beyaz Çiklet dedi ki...

Feray;)

O zaman Çiklet dua eder merak etme.Umarım geçersin ya :))

Adsız dedi ki...

ck tskkr edrm dualrın ıcın:) bak sımdıden bı ferahlama oldu ıcımde:) feray.