26 Haziran 2019 Çarşamba

Taşınma Telaşı

Pazartesi günü taşınıyoruz. Güzel kutu gibi diye tabir edilen bir daire bulduk. Yanında ormanlık alanlar ve mesire alanları var. Yeni bir daire, hafta sonu gidip temizliğini yapacağız sonra da yeni bir sayfa açılacak. 

Taşınma işlemleri çok zor, özellikle bu sıcaklarda insanı epey zorluyor. Eşyaları nakliye taşısa da bir yandan hem çok masraflı hem de insanı yoran süreçler. Bunun yanında kiracı olmak da çok zor; eski ev aboneliklerini kapat, yenilerini aç, temizlik, yerleştirme, alışma derken epey zorlayıcı süreçler. 

Daire tenha bir sokakta lakin merkeze de yürüme mesafesinde. Arkasında geniş ormanlar var, site içerisinde. Minik de bir balkonu var. Yeni yapılmış, insanlar daha yeni yeni kiralıyor ya da satın alıyorlar. Umuyorum bu sefer başka bir yere taşınmak zorunda kalmadan uzun yıllar otururuz sonra da kendi evimizi alıp çıkarız bir gün. 

Bir de memlekete gidip kalan eşyaları getirmemiz gerekiyor. Onları da bir çabuk halletmemiz lazım. Beni daha askerlik bekliyor. Bu yaz koşturmaca ile geçecek baştan sona. Askerlik dönüşü de biraz bayram tatili var ve ardından hemen çalışmaya başlayacağım. Rast gele!

4 yorum:

Dr.eamer dedi ki...

Rast gele!

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr. eamer ;)

Güzel olsun her şey :)

Dönüşü Olmayan Orman dedi ki...

Yolunuz aydınlık olsun. İspanya'nın ilk lezbiyen evliliğinin anlatan film yorumu bloğumda yayında. 100 sene öncesinin LGBTIQ İspanya'sına göz atabilirsiniz.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dönüşü Olmayan Orman ;)

Muhakkak inceleyeceğim, teşekkür ederim :)