6 Temmuz 2012 Cuma

Patırtı

Bende migren var sanırım,nöroloji uzmanı emar istedi.Hastaneye git gel,45 dk yol.Sıcaklarda bunaldım yani,bir de SGK ile uğraştım hepten tepem attı.Türkiye'deki en saçma kurumlardan biri gerçekten.

Kuzenim sözleniyor.İki gün sonra İstanbul'a gidiyoruz.Aslında gitmek istemiyorum,sevmem ben sözdü nişandı.Lakin üzülsünler istemem,gitmek gerek.Hiç söze gitmedim hayatımda,hoş zaten öyle takımlık şeylerim de yok.Günlük giysilerim ve spor ayakkabım ile gideceğim.Hem sonra söze ayrı takı,düğüne ayrı takı.Zengin insanlar değiliz.Ne saçma.

Bir başka kuzenim de Litvanya'dan yeni döndü.Onunla görüştük,özlemiştim.Litvanya anılarını dinlemekte pek bir keyifliydi doğrusu.

Kaçkar Projesi maalesef bana da arkadaşıma da çıkmadı.Üzülmedim çünkü hayal kurmamıştım bu proje ile ilgili.

Tek dileğim bir diğer kuzenimin Kpss sınavında başarılı olması.Çok iyi bir öğretmen kendisi,umarım atanır da tüm dertleri son bulur.Canım o benim.


2 yorum:

agin dedi ki...

kadıköydeki eminönü iskelesinin önünde arkadaş bekliyordum.. bir amca geldi yaşlıca istanbullu olduğu belli.. iskele önünde bekleyen biri yaşlı biri genç iki kişiyle konuşmaya başladı.. genç olana cebinden çıkardığı bir ilacı verdi.. 45 çeşit migren var seninki hangisi dedi.. hangi günler gelir
hangi sıklıkla gibi sorular sordu.. sonra o verdiği ilaç israilden geliomuş.. oğlu orada askermiş.. çok etkili bir ilaçmış.. amca bir de havluları soğuk suda ıslatıp ense ve alnına koymasını söyledi..

Beyaz Çiklet dedi ki...

agin ;)

Emara girince belli olacak.Ona göre tedavi olacağım,artık bu ızdırabım bitsin.Vakitsiz saatlerde soluğu aciller de almaktan bıktım gayrı.İllet.