26 Ocak 2010 Salı

Hayat Nemli,Biraz da Melodram


Bugün istemeye istemeye büyük teyzemlere gidiyoruz.Çoluk çocuk ve bir sürü kadın,çok sıkıcı ama evde de canım sıkılıyor.Hava değişikliği belki iyi olur.Şimdiden Aydın'ı özledim.Çevremde genç ve öğrenci insanları göremeyince şaşırıyorum nedense artık;) Geçen akşam Çok Güzel Haraketleri izlerken Yılmaz Erdoğan bir oyunun ardından bir söz söyledi.

"Başkalarının ilgisi için yaşayan insan yalnızdır."
Onun haricinde dün annem ile bir film izledik.Meyvelerimizi aldık ve koltuğa kurulduk.Filmin adı "Hemşire"2004 Venedik film festivali en iyi film ve en iyi kadın oyuncu ödüllü.1950'lerin Londra'sında mutlu bir ailesi olan mutlu bir kadının yasa dışı kürtaj işi yapıp yakalanmasını anlatan enfes bir yapıt.Mahkeme sahneleri çok gerçekçiydi özellikle.Bir tavsiye;)

Ayrıca Aydilge'nin gitaristi ve müzik eşi sayın Cem Sarıoğlu'na İyi Akşamlar diledim.O da bana cevap attı.Çok sevindim ya.Daha önce de Yedi Numara'nın Haydar'ı Okan Selvi'ye yazmıştım bana gülücük göndermişti.Eee artık ünlülerle de konuşuyorum yani:D

Ayrıca yine o çocuğa döndün.Seni kınıyorum kanka;)

Kristen Stewart't,Tuğçe Kazaz ve Hayley Williams'tan sonra sanırım Lacey Mosley'e de aşık oldum ben.Flyleaf siz nasıl bir grupsunuz öyle ya.Bu ay ki Billboard'a e-mail attım sizi işlesinler sayfalarında diye.Bayılasım var size.

hayat benim olmalı
ben bir prens o ise sübyancı
pardon şey olmalı!
kutu kutu bira
pardon pense olmalı!
körebe ve elim sende
daha neler var sende?
çikletten bir ülke
tüm kalbimce işte
dünyam bu şekilde
sen de gelmek istemez misin?
ülkeme?
hadi tut elimden
gidelim çiklet'e;)

Serserilerden nefret ediyorum.(İçimden geldi:D
Ve artık gidiyorum.Burnum aktı ya,nerde peçete?:)


3 yorum:

Serkan dedi ki...

Ben de bazı bazı mail atıyorum insanlara.

Pek eğlencelik bir insan değil; ancak Banu Avar var bilir misin? Gazeteci yazar kendisi. TRTde "sınırlar arasında" programını sunardı bir zamanlar.

Ona arada mail atardım. Hemen cevap verirdi. Akabinde okulumuz kütüphanesine yazdığı kitaplardan bağışlamasını istemiştim. Daha o haftasında geldi kitapları.

Gözüme girdi bu olaydan sonra.

Beyaz Çiklet dedi ki...

Serkan;)
İnanmayacaksın belki ama Banu Avar ile ben de e-mailleştim;)Sınırlar Arasında adlı programı da Trt yönetimi tarafından yayından kaldırılınca sanal harekette bulunmuştum;)Çok takdir ettiğim bir bayandır kendisi;)

Beyaz Çiklet dedi ki...

Dr.Zeynep Şahin;)

Öncelikle verdiğiniz bilgiler ve yaptığınız yorum için çok teşekkür ederim.Fakat;ben yazımda kürtaj ile ilgili bir yorum yapmadım.Zaten bilgim de yok.Yalnızca filmin arka kapağından bilgiler verdim.Videoyu izledim.Fakat düşüncem yorum yapmamak.Filme sadece sanatsal açıdan baktığım için üzülerek yorum yapamayacağım.Hoşçakalın;)