21 Eylül 2009 Pazartesi

Kelimenin Tam Anlamıyla

Pencereleri kapatın,havalar soğudu,gece şortla veya söylemesi ayıp şeylerle yatmayın,hava soğudu.Giyinin kalın kalın burası gerçekten soğudu.Üşüyorum…Bayram güzel geçti,biz bu sene bir yere çıkmadık.Bize misafirler geldi.Yani şehir dışına çıkardık da hiçbir bayram evde kalmazdık.Güzel geçti,baklava fıstıklıydı ben cevizli ve fındıklıdan daha çok sevdim.Gitmeme çok az kaldı.Cumartesi yolculuk var,saçlarım çok kötü şekil almıyor ama ben onları öyle seviyorum zaten.Annem iyice zayıfladın diyor,gerçekten öyle.Domuz gibi yiyiyorum ama kilo almıyorum.Omuzlarım dik yürüyemiyorum nefret ediyorum.Biri bana dik yürümeyi öğretsin.Siyahı seviyorum,hep siyah giymek istiyorum.Komşunun kaplumbağası Rıfkı’nın selamları var.Çok tatlı bir şey…Herkes öğretmen olunca bir şey olacak sanıyor.Neden acaba?Gerçekten iyi bir şey mi bu?Bilmem ki..Yeni bir grup dinliyorum çok sevdim.Yani ben yeni keşfettim.Aloha From Hell,punk sevenler dinlesin.Güzel müzik yapıyorlar gerçekten…Lütfen keselerinizin cebini açın,benim yol param bile 45 lira,bu ne kıtlık ya,ekonomik kriz varsa çocuklara da mı var yahu.Mendil ve çorap kabul etmiyorum lütfen.


Ayrıca Mtv gecesinde Kristen Stewart muhteşemdin,söylemeden geçemeyeceğim.Acaba ısrar etsem benimle evlenir mi?


Bavulum ve eşyalarım hazır.Acayip tenis öğrenmek istiyorum.Belki lisans bile alırım çalışırsam.Hayallerim var ama abartmıyorum,sadece yaşımı yaşıyorum.Viyadük kelimense karşı acayip bir ilgim var.Bodoslama lafını sevmiyorum…Gidiyorum;)

6 yorum:

sufi dedi ki...

Yani bize göre geliyorsun!45 lirayla hı? Bizler de müzik öğretmeni olarak TAAaa Van'ın bir köyüne yolluyoruz kızımızı ne haber? Hepinizin yolu açık olsun sevgili öğretmenlerimiz.Sevgilerimizle.

MOMOL dedi ki...

milletin cebine akrep girmiş bu bayramda, hadi harçlığı geçtim 70 yaşındaki teyzeler elini bilem öptürmüyo...bi alem yeni nesil yaşlılar :)

glaskas dedi ki...

annene biraz da gideceksin diye zayıfladın geliyordur, sen 1 kilo verdiysen o 2 kilo görüyordur :)) annem de aynı durumda, biliyorum yani.. ayrıca evet, o dik duruş çok önemli. ama nasıl durulabilir ki? onca çalışmanın ardına kamburluğa alışmışız biz, dik durmak daha da yoruyor beni.

ve tabii ki bireysel sporlardan: tenis. kesşke oynayabilsem ben de, ne güzel olur :)) hatta anlaşma yapalım, ikimizde öğrenelim ve sonunda bir maç yapalım, ne dersin?? :))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Sufi;)
Umarım hepimizin yolu açık olur,teşekkür ederim;)

Momol;)
Ne de güzel söylemişsin,yeni nesil yaşlılardan korkmak lazım;)

Glaskas;)
Ben varım tenis maçına,kapışalım öğrenip.Belki bir gün buluşma imkanımız olur ha,ne dersin?;)

glaskas dedi ki...

tabii ne neden olmasın Çiklet yahu, zaten tenis öncesi bi buluşma yapmamız şart :)) ortak bir nokta bulunup buluşulabilir yani.. :))

Beyaz Çiklet dedi ki...

Ben buluşurum glaskas,sen yeterki iste,tarih ve zaman ver;)